Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimról kiderült hogy elvált. Teendő?
pár hete jöttünk még csak össze, és eddig csak úgy emlegette: az exem. Nem tette hozzá, hogy feleségül vette. Én viszont találtam a neten egy képet a volt asszonyával róla. Igaz már elváltak, megmutatta a papírokat, mert nagyon mérges lettem. Minek kellett ezt eltitkolnia előlem?
Megingott a bizalmam az irányába, hogyan tovább?
Miért hülyék a pasik?:D
Hülyés a pasik? OMFG.
Nekem éppenséggel pont úgy jön le, hogy te vagy az idióta pitsa. Mi a szart foglalkozol a múltjával? Nem mindegy, hogy exbarátnő vagy exfeleség?
Nem tök ugyan ott a helyük?!
Megingott a bizalmad?! Nem is volt... Csak illúzió.
Baj hogy elvált? az b*szna be ha nem XD
Miért gond, min változtat ez?? Nem titkolt el semmit, az ex az ex akkor is ha feleség akkor is ha barátnő.
(De ha változtat valamin akkor azért mert tessék , elkezdtél kombinálni)
"Miért ilyen hülyék a csajok? :D "
ahogy te feleslegesen nagy ügyet csinálsz abból, hogy nem közölte veled a 2. randin, úgy néhány korábbi nő túlkombinálhatta, ha időben szólt.
mert a nők is, alkalmazkodunk :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!