Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első komoly kapcsolat: összeköltözés?
Sziasztok!
19 éves lány vagyok, van egy párhónapos kapcsolatom (az első komoly), a párom 20 éves, jól kijövünk, minden happy, stb.
Egy főiskolára járunk, ő Pest közelében lakik, én vidéki vagyok. Laktam már albérletben, most a magánkollégium volt soron, de semmi nem vált be, időm nagy részét a páromnál töltöm.
Kb. egy-két hete szóba hozta, hogy lakhatnék nála, természetesen besegítve a rezsibe. Nem erőltettem a témát, hagytam, hogy ő gondolja át, és egyre jobb ötletnek tartja. Én is nagyon szeretnék összeköltözni vele. A vizsgaidőszak, és a nyári szünet alatt is vele lennék, dolgoznánk (vidéken nincs munka).
A probléma ott van, hogy félek, ez majd megöli a kapcsolatunkat, mert esetleg idegesíteni kezdjük egymást, megun engem, vagy ilyesmi. Az anyjával is adódhatnak gondok, vagy valami. Szóval a kérdésem: mik a tapasztalatok a korai összeköltözésről? Tovább fejlődött a kapcsolat, vagy épp ellenkezőleg? Mi a véleményetek?
Előre is köszi a válaszokat!
Alkalmazkodni kell a másikhoz,mint ahogy párod anyukájához is! A szobacserével mindenféleképpen várjatok még egy ideig,ha úgy alakul,az úgyis adja majd magát. Ne az legyen az első,nehogy anyukája besokalljon ettől. :)
Szóval próbáljátok meg,ne félj! Egyszer úgyis eljönne az a pillanat az életedben,amikor összeköltözöl valakivel. Az meg hogy megöli a kapcsolatot az együttélés...butaság. Mi van azokkal,akik évek/évtizedek óta együtt élnek? Szóval hajrá,sok sikert nektek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!