Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy párkapcsolatban ha egy lány időt akar kérni hogy át gondolja a dolgokat?
2 dolgot jelenthet, típustól függ.
Ha egy normális lány, nem egy ribanc típus, aki minden pasinak odaadja magát, akkor van rá esély h át akarja gondolni h tényleg szeret-e. Sajnos ez nem jelent jót, mert ebből általában szakítás szokott lenni. Persze az esély megvan az ellenkezőjére is.
Ha még fiatal kis tini, és nem pont az a hűséges típus, akkor már most van nála vki a képben.
Nekem volt mind2ben részem, de mind2 szakítással végződött. (Az elsőnél normálisan megbeszéltük h nem megy ez köztünk. Vagyis hát ő mondta inkább:D)
A második meg csak lelépett mással.
Én is szeretem a barátomat, de én is időt kértem h átgondoljam a kettőnk közti dolgokat. Ő viszont rögtön ugrott h akkor most nem szeretem?
Úgyh ne aggódj.Biztos h szeret a barátnőd, de adj neki időt h átgondolhassa a kettőtök dolgát.
17/L
Ja igen az idő kérése csak egy átmeneti dolog minél előbb túl estek rajta annál biztosabb lesz a barátnőd h hogyan értékelje a kapcsolatotokat.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!