Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés
miért van az hogy nem kellek a nőknek akárhogy is akarok barátnőt nem sikerül mindig leráznak nem tetszel nem vagy az esetem van barátom aztán kiderül hogy nincs meg legyünk csak barátok minek nem vagyok a híve ! bezzeg ellen tétben a férfiaknak kellek azok azt mondják cuki vagy helyes aranyos találkozunk tölts el velem egy éjszakát nem fogod meg bánni most bennem van a hiba vagy tényleg ronda vagyok már nem értem az egészet ! pedig házias vagyok jó a humorom is nem vagyok megcsalós típus jól öltözött vagyok áplolt akkor mi a hiba? kajak nem értem mi tévő legyek már mindent " bevetettem" net társkereső buliba ismerkedés hülyén hangzik de utcán le szólítás haveri körökbe csajok de sehol semmi! normális emberi válaszokat várok!

2012. ápr. 16. 03:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy nagyon görcsösen keresed. Lazulj el, és ne is gondolj arra hogy barátnőt akarsz. Akkor szokott be jönni amikor nem gondolunk rá. Járj el bulizni, szórakozni, ismerkedj.
2012. ápr. 16. 04:24
 2/6 anonim ***** válasza:
-sajnos én is erre keresem a választ :P bar engem lányok dicsérnek meg inkább , hogy aranyos vágyhasonló ....
2012. ápr. 16. 07:39
 3/6 anonim ***** válasza:
23f ( 2-es voltam)
2012. ápr. 16. 07:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig magadban kell keresned az okokat. Vszinüleg nem a külcsin szempontbol. Nekem az olyan megállapitás "jó a humorom is" pl határozottan gyanus. Az a "humor" ami haveri körben bejön, nem biztos siker egy lánynál. Még az is lehet, hogy rossz körökben mozogsz, ha olyan sok férfi tesz neked ajánlatot. Szépen ülj csak a tükör elé és legyél öszinte magadhoz a válaszoknál!
2012. ápr. 16. 09:39
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat gyakorlok egy kis önkritikát ! járok bulizni meg mindenhova de mindig a melegek találnak meg ! nyugi nem járok meleg bárokba ne gondoljatok rosszra :)a humoromról bejön a csajoknak általában de midig csak legyünk barátok én meg nem szeretnék lány barátot !
2012. ápr. 16. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen a külsőd?
2012. jún. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!