Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok barátnőt?
Figyelt kérdés
miért van az hogy nem kellek a nőknek akárhogy is akarok barátnőt nem sikerül mindig leráznak nem tetszel nem vagy az esetem van barátom aztán kiderül hogy nincs meg legyünk csak barátok minek nem vagyok a híve ! bezzeg ellen tétben a férfiaknak kellek azok azt mondják cuki vagy helyes aranyos találkozunk tölts el velem egy éjszakát nem fogod meg bánni most bennem van a hiba vagy tényleg ronda vagyok már nem értem az egészet ! pedig házias vagyok jó a humorom is nem vagyok megcsalós típus jól öltözött vagyok áplolt akkor mi a hiba? kajak nem értem mi tévő legyek már mindent " bevetettem" net társkereső buliba ismerkedés hülyén hangzik de utcán le szólítás haveri körökbe csajok de sehol semmi! normális emberi válaszokat várok!2012. ápr. 16. 03:57
1/6 anonim válasza:
Az a baj hogy nagyon görcsösen keresed. Lazulj el, és ne is gondolj arra hogy barátnőt akarsz. Akkor szokott be jönni amikor nem gondolunk rá. Járj el bulizni, szórakozni, ismerkedj.
2/6 anonim válasza:
-sajnos én is erre keresem a választ :P bar engem lányok dicsérnek meg inkább , hogy aranyos vágyhasonló ....
4/6 anonim válasza:
Pedig magadban kell keresned az okokat. Vszinüleg nem a külcsin szempontbol. Nekem az olyan megállapitás "jó a humorom is" pl határozottan gyanus. Az a "humor" ami haveri körben bejön, nem biztos siker egy lánynál. Még az is lehet, hogy rossz körökben mozogsz, ha olyan sok férfi tesz neked ajánlatot. Szépen ülj csak a tükör elé és legyél öszinte magadhoz a válaszoknál!
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat gyakorlok egy kis önkritikát ! járok bulizni meg mindenhova de mindig a melegek találnak meg ! nyugi nem járok meleg bárokba ne gondoljatok rosszra :)a humoromról bejön a csajoknak általában de midig csak legyünk barátok én meg nem szeretnék lány barátot !
2012. ápr. 16. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!