Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen srácok, hol találtok magatoknak párt? Létezik még egyáltalán hasonló lány?
A srácról:
19 éves
belső: nem partyarc, nem dohányzik, ritkán iszik, csendesebb, visszafogottabb, nincs sok barátja. Mindennél többre értékelné a párjával a közös sétát, együttlétet, mozizást, filmezést, strandolást. A srác gyengéd, de ugyanakkor ki tud állni magáért, talpraesett, sokat tapasztalt a világból, kicsit hangulatember, nem szereti a tömeget, fontosak neki a belső értékek. Nem löki a dumát állandóan, de el lehet vele beszélgetni és hülyülni. Néha szomorkásnak tűnik, de igyekszik pozitívan gondolkodni, és egyes szituációkban, bizonyos emberek társaságában nagyon nyitott és oldott. Mindig a középúton próbál lavírozni az életben, nem szereti a szélsőségeket. A srác nem elvont, csak a vele kapcsolatban állók láthatják furának, őt vagy szeretik vagy egyáltalán nem csípik.
külső: ad a megjelenésére, de nem divatb*zi, és az ilyen típusú emberek társaságát kerüli. 185 cm magas, vékony, barna hajú és szemű. Jóképűnek mondott.
Szóval egy ilyen belső és külső adottságokkal rendelkező srácra szerintetek rátalálhat még a szerelem? A srác tudja, hogy ismerkedni kéne bulikban, de oda nem igazán jár, mert tudja, hogy a hasonló lányok sem mennek el. Szóval merre vagytok hasonló lányok? Ez a típus létezik egyáltalán?
Ide nem illő kommentekre, és "hagyjuk már a nyavalygást ember és változzál meg" típusú hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi, az ilyen emberekkel amúgy is minden nap találkozhatok.
Hasonló lányok és fiúk írjatok ide kommentet, hogy léteztek-e egyáltalán! Hol ismerkedtek, ill megtaláltátok-e már a hasonló párotokat?
Rengeteg ilyen lány van, köztük én is
17/L
Lány vagyok,20 éves,soha nem volt még barátom,én is ilyen embert keresek,de mind hiába.Mielőtt jönnétek "oltani",nem,nem azért,mert bűnronda volnék.
Kérdező:fel a fejjel,remélem találsz majd barátnőt!:)
Nem tudom viszont a kérdésedre a választ,sokan vagyunk így,mint látod.
17:53-as vagyok
Csináljuk Facebook csoportot!
Ugyanez illik rám is, csak mivel lány vagyok, ezért pl. a magasság nem stimmel. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!