Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen srácok, hol találtok magatoknak párt? Létezik még egyáltalán hasonló lány?
A srácról:
19 éves
belső: nem partyarc, nem dohányzik, ritkán iszik, csendesebb, visszafogottabb, nincs sok barátja. Mindennél többre értékelné a párjával a közös sétát, együttlétet, mozizást, filmezést, strandolást. A srác gyengéd, de ugyanakkor ki tud állni magáért, talpraesett, sokat tapasztalt a világból, kicsit hangulatember, nem szereti a tömeget, fontosak neki a belső értékek. Nem löki a dumát állandóan, de el lehet vele beszélgetni és hülyülni. Néha szomorkásnak tűnik, de igyekszik pozitívan gondolkodni, és egyes szituációkban, bizonyos emberek társaságában nagyon nyitott és oldott. Mindig a középúton próbál lavírozni az életben, nem szereti a szélsőségeket. A srác nem elvont, csak a vele kapcsolatban állók láthatják furának, őt vagy szeretik vagy egyáltalán nem csípik.
külső: ad a megjelenésére, de nem divatb*zi, és az ilyen típusú emberek társaságát kerüli. 185 cm magas, vékony, barna hajú és szemű. Jóképűnek mondott.
Szóval egy ilyen belső és külső adottságokkal rendelkező srácra szerintetek rátalálhat még a szerelem? A srác tudja, hogy ismerkedni kéne bulikban, de oda nem igazán jár, mert tudja, hogy a hasonló lányok sem mennek el. Szóval merre vagytok hasonló lányok? Ez a típus létezik egyáltalán?
Ide nem illő kommentekre, és "hagyjuk már a nyavalygást ember és változzál meg" típusú hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi, az ilyen emberekkel amúgy is minden nap találkozhatok.
Hasonló lányok és fiúk írjatok ide kommentet, hogy léteztek-e egyáltalán! Hol ismerkedtek, ill megtaláltátok-e már a hasonló párotokat?
Hozzunk létre egy ilyen találkozót, valahol olyan helyen ami mindenkinek közel van, úgy is egyszer élünk :)
99%ban ugyanilyen vagyok
18/f
Köszönöm az újabb válaszokat! Nem is rossz ötlet megpróbálni a gyakorikérdéseken túl élőben is összehozni a hasonló emberkéket. Úgyhogy 18/f ötletéből kiindulva :) a kérdésemen belül egy kis közvéleménykutatást is közzé teszek:
"Jó ötletnek tartod-e összehozni élőben az itt összegyűlt csapatot? Ha igen, eljönnél-e? Helyszínnek mit javasolsz?"
Ha olyan 10-20 ember összegyűlik, akkor elkezdem szervezni a talit!!
Nekem már mindegy, én benne vagyok. :)
18/f (Norbi) :)
Kizárt h 10 ember összejöjjön nemhogy 10-20...
Sztem 3-4-nél már kezdheted a szervezést és hívj meg csajokat is ;)
Én már régen létrehoztam egy oldalt ahol hasonló fiatalok ismerkedhetnének, de sajnos becsődölt az oldal. :/
Talán még itt emlékszik valaki innocentyoungs.sokoldal.hu-ra. :D
30an voltunk, de szerintem sokat csak beregeltek és inaktív tagok voltak. Nem adtak meg semmi olyan adatot amiből ténylegesen bele lehet kezdeni az ismerkedésbe.
Még nem találtam meg a szerelmem, szívesen megismerkednék ilyenekkel. :)
21/N
Olvasom a kérdést, mondom ilyen nincs. Öregem csak 2 dologgal lőtté mellé, még pedig 2 évvel és 2 cm-rel :D
Én 183 cm vagyok és 21 éves, de totál illik rám többi leírás :)
Ha lenne ilyen találkozó még az is lehet hogy elmennék rá, ha könnyen megközelíthető helyre szervezed:)
21/F
Ha Bp és annak 150km es körzetén belül lesz akkor megyek :D
De ajánlom, hogy ne valami homár parti legyen :D
10es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!