Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esik h ilyen lett velem. Valakivel volt hasonló? Mit tettetek?
Fiú szemszögből mondom. Ezt a srác vagy tudja/akarja kezelni, vagy nem. Van, aki annak is örül, ha továbbra is jóban lehetnek a lánnyal, vagy éppen úgy gondolja, hogy lassú víz partot mos:) Más fiú viszont úgymond "nem akarja pazarolni az idejét". Ha nem jársz vele, hát nem, kész. Vagy talán rosszul esett neki, és nem akarja magát tovább kínozni, ezért próbál a lehető legkevesebb kapcsolatot tartani veled, így segítve önmagát a túllépésben. Másnak egyszerűen csak égő ez a helyzet, "nehogy már engem kikosarazzanak", akkor ő is közömbös lesz. Látod mennyi oka lehet a dolognak? Pedig úgy mélyen még csak végig sem gondoltam, azt írtam ami hirtelen eszembe jutott. Biztos, hogy még ezer oka lehet ennek.
Fordított helyzetben Te hogyan viselkednél, hogy esne Neked? Nem hibáztatlak, ha egyszer nem tetszik Neked, akkor nem, szíved joga. Csak ne legyél önző, attól hogy Te szeretnéd magad mellett tartani mint barátot, lehet, hogy neki az maga lenne a pokol. Ahogy látja amint rámosolyogsz, de tudja, hogy sosem azért fogod ezt tenni, mert őt szereted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!