Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már valakivel ilyen/hasonló?
Velem ilyen nem volt de szerintem ilyenkor sok esetben csak a következőről van szó:
Összejöttetek mert az a módi hogy ha valakinek nincs kapcsolata az csak félember.Voltaképpen együtt voltatok pedig nem is voltatok igazán egymásba zúgva.Aztán nektek is feltűnt hogy marhaság tovább facsarni a dolgot szal szétmentetek.Összejöttél aztán valakivel aki ugyanakkor rosszabb felhozatal az előzinél is szal inkább arra gondolsz hogy bezzeg az előző ehhez képest...
ilyenkor jön az, hogy úgy elhajtom az exet az anyjába mint az állat, ha próbál visszajönni hozzám.. engem ha valaki elhagy az takarodjon.. elhagyott 1x akkor már nincs többé bizalom... hát ez milyen?:S
lehet fura a felfogásom, nemtom, sztem ez így korrekt.. ha valaki ex, akkor maradjon is az örökké:)
túl kell lépni rajta és kész..
persze ha mondjuk elhagy a barátnőm és monjuk még nem teszem rajta magam túl és ekkor áll elém egy nagyon jó békülő szöveggel, hogy próbáljuk meg megint akkor belemennék..
de ha már tovább léptem akkor semmiképp...
persze olyan 1 hónap és túl teszem magam bárkin, szal sietnie kell az illetőnek ha megakarja magát gondolni:DD
na mind1..
23/f
Köszi a válaszokat!
Igazából írni akartam hogy nem áll fent ez a helyzet velem, illetve csak részlegesen. 4,5 éve együtt vagyunk a barátnőmmel, én 23 vagyok ő 21. Minden stimmel viszont ő soha nem volt mással, vagyis volt de hát tudjátok milyenek az ált. sulis kapcsolatok, nekem viszont ő a 3. komoly kapcsolatom, és érzem hogy ez egyszer zavarni fogja, annak ellenére hogy semmi gond nincs a kapcsolatunkkal és mindig megértjük egymást, nem veszekszünk. Vagy nem minden nő olyan hogy valamikor ki kell élnie magát, meg nem bírja ki hogy csak 1 férfi legyen az életében? Mert azt viszont én érzem hogy ilyen összhangban senkivel nem tudnék lenni még egyszer. Nem mondom hogy ha vége lenne egyszer akkor soha nem tudnám túltenni magam rajta, de elképzelhetetlennek tartom hogy valakivel ennyire összepasszoljunk.
Én a tiednél 2x hosszabb kapcsolatból léptem ki. Az exem úgy gondolja, hogy később még össze jöhetünk. Szerintem elképzelhetetlen.
Az aktuális barátnőm időt kért. Magyarán félig nem-et mondott. Ha két héten belül nem szedi össze magát, akkor teljes nem-nek fogok értékelni, hiába szerettem bele, én fogom elküldeni.
ma 00:18
"Megrakják a tüzet, mégis elaluszik
Nincs az a szerelem, ami el nem múlik!"
Ha nem éli ki magát az mindenképpen feszültségforrás. A lányoknál is! Van aki ezt jól tudja kezelni, de van aki nem. Az én meglátásom szerint nem jó, ha egy lánynak csak 1 komolyabb kapcsolata volt, van, lesz. Ez egy ellentmondás, de olyan kivédhetetlen mint a férfiak csapodár vágyai.
Sok pár van akik többször kezdenek újra. Szerintem nem lesztek együtt pár évnél tovább, mivel fiatalok vagytok, és minden unalmassá válhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!