Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá írjak szerintetek? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy csaj, még élőbe ismertem meg, én mentem oda hozzá, jól elvagyunk, nyáron lesz 1 éve, hogy megismertem, azóta rengeteget beszélgettünk és találkoztunk párszor, de semmi nem történt. Nemrég megkérdeztem, hogy mit gondol rólam, mondta, hogy jó faszi vagyok, aranyos, meg szeret de csak mint barátot. Az elején keresett rendesen, de már nem. Én viszont megszerettem. Érdemes keresnem, szerintetek van rá még esély, hogy majd összejövünk egyszer? Nem volt még neki barátja soha ő 15 én 16 vagyok és pont az fogott meg benne, hogy ő nem olyan csaj mint a többi, nem arra megy, hogy kihasználja a fiúkat, szóval ő a normális fajtából van. Szerintem más jön be neki, talán azét estem ki a pikszisből. :( Keresem, próbáljak találkozgatni vele, var rá esélyem, hogy megszeret és egyszer egy pár lehetünk? :(2012. ápr. 15. 11:26
1/4 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el!Ha azt,mondta,hogy csak mint barát kellesz neki,akkor ezzel mindent elmondott.
2/4 anonim válasza:
Nem jössz be neki külsőre, ezért nincs esélyed nála.
3/4 anonim válasza:
Én egy időre jegelném a dolgot (pár évre). Lehet később még összehoz vele a sorsod, most meg azért nem jön össze, mert még túl korai, mindkettőtöknek tapasztalatot kell szereznie először. Max, barátilag érdeklődnék felőle pár havonta, hogy ne veszítsem szem elől. Mindenképp keresnék más csajt, nem érdemes leragadni hidd el.
4/4 anonim válasza:
Felejtsd el, de ha nem megy, írj rá, és majd kioktat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!