Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lesz ez így, hogy lehet túlélni 3 hónap alatt 2 csalódást?

Figyelt kérdés

Elhagyott a barátnőm 1.5 év után,azt hittem beledöglök.Pár hét önmarcangolás és önpusztítás után elkezdtem csajozni.Azt

hittem úgy tudok felejteni,de nem ment,néhány sikertelen randi és egyéjszakás kalandok után leálltam az egésszel.Nem

fogott meg egyik sem,csak a nagy üresség maradt utánuk.Aztán

egy furcsa helyzetben megismerkedtem egy lánnyal aki teljesen más volt és elkezdtem érezni megint.Nagyon szép és jó volt minden,úgy tűnt helyrejön a lelkem,bár bennem

volt és van a régi,de már nem gondoltam annyit rá.És ma reggel beütött a pokol,szakít velem,kibékült a régi barátjával,ezt így e-mail-ben.Akkorát zuhantam,zakkant lettem megint és igazából az a helyzet,hogy inkább megint

a régi szerelmem miatt.Ilyenkor mi van?

2009. jún. 19. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Sry de megkérdezhetem a beceneved?
2009. jún. 19. 12:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Miért,ismerős a történet?Még csak a haverom tudja.Nem reklámozom mekkora lúzer vagyok.
2009. jún. 19. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, én annyit tudok erre mondani, hogy hónapokig "zakkant" voltam, ahogy te fogalmaztál, kerestem volna méltó utódját a báromnak, de persze egyáltalán nem gondoltam komolyan, hogy bárki is méltó lenne rá, hogy betöltse azt az űrt, amit hagyott bennem...

Akkor megismertem valakit, akit tiszta szívemből szeretni tudtam, és szeretek mind a mai napig, és amíg élni és szeretni tudok, szeretni is fogom, de ő nem pár volt, nem társ, hanem annál sokkal több: testvér és barát. Kicsivel több, mint fél évet kaptam tőle, vele, belőle, azután elszakította tőlem az élet, és a leukémia.

Akkor megint űr volt benne, amit nem tud betölteni senki, de másfajta űr.

Megismertem ismét valakit, akinek bizalmat tudtam adni, és már azelőtt megcsalt, hogy ténylegesen összejöttünk volna, na akkor fogadtam meg, hogy én többé srácokkal semmit.

De még abban a hónapban besétált az életembe valaki, aki már több, mint fél éve nem akar kisétálni belőle. De én sem akarom. Barát és társ egy személyben.

Tudod, a hiányzó űrt, amit a legjobb barátom elvesztése okozott, nem töltheti be többé senki. De a lelkem más hézagjait betöltötte egy olyan személy, akinek jelen pillanatban a legtöbb mindet köszönhetem, ő pedig a Kedvesem.

Szóval ebből csak két dolgot szeretnék kihozni:

1: hidd el, hogy vannak, akik meg tudnak érteni, és együtt tudnak érezni veled

2: akármikor jöhet olyan változást hozó "szél", amire legszebb álmaidban sem gondoltál volna.

Egyetlen nap, egyetlen óra, egyetlen perc elég hozzá!

Ne add fel!

23/L

2009. jún. 19. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!