Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves lány és 20 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány és 20 éves fiú között működhet egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Nem nagy a korkülönbség? Mennyi idő után adnátok neki a szüzességeteket?
2012. ápr. 15. 09:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
az az illeto felektok fugg!
2012. ápr. 15. 09:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Simán, én lassan 17 leszek, barátom 21 és nagyon jól megvagyunk már majd másfél éve :)
2012. ápr. 15. 09:34
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :) Én csendesebb, mosolygós lány vagyok, nehezen nyílok meg az emberek előtt, Ő viszont vagány, de értelmes, kedves, van humora, nagyon jól el lehet hülyéskedni vele.

Szerelmes vagyok belé, hallottam, hogy én is tetszek neki, és ezt észre is vettem. Azt mondják, hogy összeillünk, becsüljem meg, mert ritkán szerelmesek belé ilyen szép (nem tartom magam szépnek, nem vagyok megelégedve magammal külső és belső terén) lányok. Mostanában sokkal boldogabbnak látom. DE: én elég tapasztalatlan vagyok. Eddig egy kapcsolatom volt, inkább amolyan gyerekszerelem. Még az az igazi csók sem történt meg köztünk. Ő viszont hozzám képest tapasztalt, bár az utóbbi két évben nem volt párkapcsolata.

2012. ápr. 15. 09:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Működhet. Nem nagy a korkülönbség. Fél év után.
2012. ápr. 15. 09:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem nagy a korkülönbség. Nyugodtan elfogadható. Én 18 vagyok és 25 éves barátom van. Nagyon jól megvagyunk és már nemsokára két éve leszünk együtt :)
2012. ápr. 15. 10:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Simán belefér. :)
2012. ápr. 15. 11:57
 7/13 anonim ***** válasza:

A szüzesség elvesztésével nem érdemes sokat várni, mert elveszhet a varázs.

A korkülönbség nem nagy, de más életszakaszban lehettek, ami okozhat problémákat. Te gondolom középiskolás vagy ő egyetemista. Más közeg, időbeosztás, barátok, életcélok.

Lehet jövőtök, ha ezeket összeegyeztetitek.

2012. ápr. 15. 12:04
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Most fogja befejezni a gimit.

2012. ápr. 15. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:
20 évesen még csak most fejezi be a gimit? Ne haragudj, de eléggé elkésett a srác, nem lehet egy jó tanuló, ha még nem jár egyetemre 20 évesen...
2012. ápr. 17. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:

utolsó válaszolónak: azért ez nem jelenti azt hogy valaki megbukott vagy ilyesmi. én is 20 évesen érettségiztem, mert évvesztes voltam az óvodában, és 5 osztályos nyelvi előkészítő osztályba jártam...

20/L

2012. ápr. 17. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!