Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belezúgtam az évfolyamtársamba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam az évfolyamtársamba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fősulin az évfolyamtársam (L/19) nagyon megtetszett nekem, jókat szoktunk dumálni,többször megérintett,megsimogatott, vagy ha éppen előzékeny voltam vele,azt mindig megjegyezte,és megdicsért h rendes vagyok. Nagyon jól kijövünk,de nem merem neki bevallani,h mit érzek,meg elhívni sem akarom,mert ha kiderülne,h nem jövök be neki,akkor az nagyon kínos lenne, most van vesztenivalóm,mert ha most beégek előtte,akkor kerülgethetjük egymást évekig a főiskolán. Szerintetek mit csináljak? Hogy közeledhetnék hozzá finoman,h ne legyen félreérthető?

2012. ápr. 15. 00:52
 1/1 anonim válasza:
Mikor a társaságában vagy az ő "viccein", bolondságain többet nevess és mosolyogj, mint a társaság többi tagja, s figyelj oda, hogy ne legyél vele passzív, kérdezz felőle. Mindig nézz a szemébe, ne kerüld a figyelméd. Ha sínen vagy, akkor le is szophatod. Ez nem feltűnő, mert manapság mindenki k*rva. Ha te nem vagy ilyen, akkor csak verd ki neki. Én ezt javaslom. (20/L)
2012. ápr. 15. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!