Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naggyon durva! Tegnap úgy kivágott a barátnőm mint a huzat! Érti ezt valaki?
08:13 - egyetértek veled, de én kicsit finomabb szavakat használnék. Nem arra gondolok, hogy "Dől a f*szt!", hanem inkább arra, hogy "ezek ilyenek", "tedd féltékennyé ezt", meg társai... Akármennyire is bunkó csipa volt a lány, még nem érdemli meg, hogy úgy beszéljünk róla - szerintem - mint egy darab ruháról, vagy más tárgyról... Még csak azt sem mondanám, hogy "mint egy állatról", mert a kutyánkra se mondjuk azt, hogy "ez itt". Ez kicsit bántotta a fülemet...
Egyébként mindazzal, amit megfogalmaztál, egyet kell értenem.
Kérdező: egy 14 és egy 18 éves ember között mindig sokkal nagyobb a különbség, mint egy 20 és 24, vagy 24 és 28 éves ember között... Mert máshol tartanak a pszichikai/lelki/testi fejlődésben, és ez nem csak jól bejáratott szöveg, hanem kutatások, és tapasztalatok eredménye. Puszta pszichológia.
Persze, mint mindenhol, itt is lehetnek kivételek. De lásd be, nem az a gyakori.
Szóval én azt javaslom, hogy keress egy korban hozzád illő lányt (már 1-2 év is sokat számít!), és a másikat hagyd, előbb-utóbb úgyis meg fogja bánni. De akkor se engedj neki! Tanulja meg, hogy a tetteinek következményei vannak, és legalább a következő pasijával nem fog kicseszni.
És valószínűleg ő már napokkal, akár hetekkel korábban is tudta, hogy dobni akar. Nagyon nem szeretem ezt a kifejezést, de itt másról nem volt szó. Dobott. Igen, mint egy labdát.
Eszedbe ne jusson megőrülni érte! Nem éri meg! Hipphopp belédesni, és hipphopp megkomolyodni úgyse fog. Hiába fáradnál.
Találsz más lányt 100at.
(22/L)
Buta kislány ez még. Szerintem keress egy érettebb nőt aki jobban illik hozzád korban. Mert azok alapján amit írtál nem egy az értelmi szintetek. Szerintem például szánalmas, hogy ilyet kiír msn-re (szabad vagyok végre pasik írjatok!). Menj el sokat szórakozni, légy a haverjaiddal. Előbb utóbb találsz olyat aki sokkal jobban megbecsül. Ilyen miatt pedig nem érdemes szomorkodni. De ha úgy alakul, hogy vissza akarja könyörögni magát ne engedd. Felőlem biztos elmehetne melegebb éghajlatra ..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!