Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Naggyon durva! Tegnap úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naggyon durva! Tegnap úgy kivágott a barátnőm mint a huzat! Érti ezt valaki?

Figyelt kérdés
Felléptem msn-re szépen beszélgettünk majd felhoztam neki, hogy alig várom, hogy vele legyek szombaton erre kitalálja, hogy neki nem is jó, mert megy el otthonról. Közbre a barátnője meg elszólta magát nekem mikor ráírtam, hogy enm is megy sehova. Na itt letta gáz persze a bnőjét nem árultam el, de megírtam neki, hogy ha látni se akar újabban akkor mit akar tőlem már? Erre elkezdett furán írogatni majd kérdezem tőle, hogy most mi van szakítani akarsz vagy mi? erre írja: nem tudom lehet... mondom írd meg ha vége... erre megírta, h vége és azóta semmi ha feljön msn-re egy szót se ír és a telefont sem veszi fel. Sőt szívózik velem msn-en is, kiírja, hogy szabad vagyok végre pasik írjatok! Engem idegel ezzel is. Most mit csináljak teljesen kiborultam most is beb*sztam mitn állat! A csaj 14 én meg 18 vagyok és nem tudom elhinni, hogy így vége lett megőrülök érte!
2009. jún. 19. 02:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

08:13 - egyetértek veled, de én kicsit finomabb szavakat használnék. Nem arra gondolok, hogy "Dől a f*szt!", hanem inkább arra, hogy "ezek ilyenek", "tedd féltékennyé ezt", meg társai... Akármennyire is bunkó csipa volt a lány, még nem érdemli meg, hogy úgy beszéljünk róla - szerintem - mint egy darab ruháról, vagy más tárgyról... Még csak azt sem mondanám, hogy "mint egy állatról", mert a kutyánkra se mondjuk azt, hogy "ez itt". Ez kicsit bántotta a fülemet...

Egyébként mindazzal, amit megfogalmaztál, egyet kell értenem.

Kérdező: egy 14 és egy 18 éves ember között mindig sokkal nagyobb a különbség, mint egy 20 és 24, vagy 24 és 28 éves ember között... Mert máshol tartanak a pszichikai/lelki/testi fejlődésben, és ez nem csak jól bejáratott szöveg, hanem kutatások, és tapasztalatok eredménye. Puszta pszichológia.

Persze, mint mindenhol, itt is lehetnek kivételek. De lásd be, nem az a gyakori.

Szóval én azt javaslom, hogy keress egy korban hozzád illő lányt (már 1-2 év is sokat számít!), és a másikat hagyd, előbb-utóbb úgyis meg fogja bánni. De akkor se engedj neki! Tanulja meg, hogy a tetteinek következményei vannak, és legalább a következő pasijával nem fog kicseszni.

És valószínűleg ő már napokkal, akár hetekkel korábban is tudta, hogy dobni akar. Nagyon nem szeretem ezt a kifejezést, de itt másról nem volt szó. Dobott. Igen, mint egy labdát.

Eszedbe ne jusson megőrülni érte! Nem éri meg! Hipphopp belédesni, és hipphopp megkomolyodni úgyse fog. Hiába fáradnál.

Találsz más lányt 100at.

(22/L)

2009. jún. 19. 09:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Buta kislány ez még. Szerintem keress egy érettebb nőt aki jobban illik hozzád korban. Mert azok alapján amit írtál nem egy az értelmi szintetek. Szerintem például szánalmas, hogy ilyet kiír msn-re (szabad vagyok végre pasik írjatok!). Menj el sokat szórakozni, légy a haverjaiddal. Előbb utóbb találsz olyat aki sokkal jobban megbecsül. Ilyen miatt pedig nem érdemes szomorkodni. De ha úgy alakul, hogy vissza akarja könyörögni magát ne engedd. Felőlem biztos elmehetne melegebb éghajlatra ..

17/L

2009. jún. 19. 10:07
 13/18 anonim válasza:
Ennyit a 14 évesekről..sztem nem szabad ilyen "kicsikkel" kezdeni még azt se tudja mit akar! főleg ha msn-en szakít veled ez a legundorítóbb dolog... ha vmi nem jó neki akkor mondja a szemedbe..
2009. jún. 19. 10:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Amit tegyél: csinálj haverjaiddal egy kamu msn címet kamu pasi képpel, és csábítsd el :D Szivasd 2-3 napig, majd beszélj meg vele találkozót, és legyél ott a haverjaiddal. Röhögjétek pofán legalább öten, aztán menjetek sörözni, a csajt meg hagyjátok ott, úgyis gyökeret vert a meglepetéstől :D
2009. jún. 19. 12:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha ezt megcsinálná, miben lenne különb a lánynál? Annyi hogy a csaj elhíresztelné a barátnőinek meg a többi lánynak, hogy mit csinált, és esélye se lenne új kapcsolatra.
2009. jún. 19. 12:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha ezt megcsinálná észbekapna a csaj, és visszakapná a szivatást. Nem telljesen, de megkapná. És szted a srác a barátnőikkel akar barátkozni?
2009. jún. 19. 13:13
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem konkrétan a barátnőikkel, de az ilyesmit hamar elterjed, pláne ha kisvárosban lakik. Szerintem ez meg nem szivatás volt a lány részéről, hanem puszta bunkóság és éretlenség. Túlzásnak tartom ezt a kamu msn címet és hogy álljuk körbe a haverokkal és röhögjünk rajta. Minek a haverjait belevonni? A csaj se ült a gép előtt a barátnőivel és szivatta össze vissza kérdezőt. Egyszerűen feleslegesnek és túlzásnak tartom ezt. Erőfeszítést sem érdemel a lány.
2009. jún. 19. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:
De akkor azt fogja hinni, hogy ez a viselkedés mérvadó. Pedig ez a viselkedés a legcsekélyebb szinten se fogadható el, ezt senki nem tolerálja. Akkormeg?
2009. jún. 19. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!