Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naggyon durva! Tegnap úgy kivágott a barátnőm mint a huzat! Érti ezt valaki?
Legyen eszed ne kezdj egy ilyen gyerekes (14 éves az istenért!) lánnyal.
Ne foglalkozz vele, ebből nem lesz komoly kapcsolat. Keress egy normális lányt, aki felnőtt.
Érettlen kisgyerek. Ezt nem csak azért mondom, mert 14 éves, hanem mert ilyen gyerekesen viselkedik. Szerintem bőven akad még arra felé csaj - akár akik jobbak is, mint ő. Ne borulj ki egy 14 éves kiscsajtól. Ha voltak jó élményeitek, vagy napjaitok, vagy esetleg szerelmes volt beléd:D akkor előbb-utóbb hiányozni fogsz neki, meg fogja bánni, hogy szakított. Ha vissza akarsz neki vágni a saját gyerekes módszerével, akkor írj ki te is valami személyes üzit valami csajnak. Ha nem akarsz gyerekes lenni, akkor pedig hagyd a pi*cába.:)
16/L
HÁHÁÁÁ :DDDDD
Mit vársz egy 14 éves kis k*rvától? :D Ott van a tojáshéjj a p*csáján, de már pasiznak. Nehogymár te alázkodjál meg haver. A francot. Örüljön, hogy egy 18 éves lassan felnőtt ember leáll dedózni a 14 éves kis fejével. Amit tehetsz: egyáltalán ne mutasd ki, hogy féltékeny vagy, legyél leszarsós, tegyél úgy, mintha nem érdekelne egyáltalán a helyzet. Ebből a dologból egyféleképpen jössz ki, és az a felejtés. Engem egy korombeli csaj dobott fél éve kb ugyan így. Ezek előre megbeszélik, hogy már dobni fognak, és ha eltervezték akkor már vége. Így működnek ezek...könyöröghetsz, sírhatsz, bármit tehetsz. Én el is bőgtem magam a csajnak még régen. Telljesen felesleges. Azóta megedződtem és semmin sem lepődöm meg, és rájöttem, hogy azzal érem el a legtöbbet, ha nem érdekel egyáltalán az ilyen dolog. Szakítani akar? Hát szakítson. Ésakkor most összedől a világ? Dől a f*szt. Keress gyorsan egy másik csajt, és tedd féltékennyé ezt. TANULJ A HIBÁDBÓL. Ezt kellett volna a legelejére írnom. Ez a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!