Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan olyankor ha van egy férfi a munkahelyemen ismertem meg egymásba szerettünk de egyikőnk se akarja elhagyni a családját?

Figyelt kérdés
Nap mint nap találkozunk de csak a munkahelyen meg 1-szer 2-szer azon kívül, mind a kettőnknek nagy gyereink vannak már és ezt nem akarjuk tönkre tenni.De nagyon szerelmesek vagyunk!Mindig beszélünk facebookon is!Nem tudnám elhagyni! Ilyenkor mit csináljunk mi lenne a helyes?

#Szerelmiviszony
2012. ápr. 14. 11:05
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Hát igen! De a felesége is olyan természetű mint az én férjem! Ez a férfi mindig írja hogy szeret meg tényleg írok neki és pár mp és ott van! együtt voltunk úgy is és még mindig! Vajon tényleg szerelmes lehet? Nem veszekedtünk még nem kaptunk össze semmin se ha olyan is volt akkor is egyből írt hogy neharagudjak! Létezik ilyen? Pont ezaz hogy a férjem mellett nem lennék sokáig de egyszerűen nemt udok lépni! A havi 70.000 ft-ommal nem jutok semmire se 2 gyerekkel! Ha nemis költöznék össze senkivel így muszály egy db-ig még így maradnia! Az idő majd dönt!
2012. ápr. 14. 12:04
 12/28 A kérdező kommentje:
Már jó pár éve nem müködik és nemis fog! Mindig veszekedünk mindig ott van minden mp-ben figyel engem amikor veszekedtünk megmondtam már neki többször hogy nem szeretem és nem hiszi el nekem egyszerűen! Nem abba romlott a távollét miatt,sőt inkább érzem hogy így kapok levegőt! Fellélegezhetek én így érzem jól magam így bírom ki vele!
2012. ápr. 14. 12:07
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél türelmes,nekem az jön le hogy te valóban nem akarod a férjeddel rendezni a dolgot,akkor én azt javaslom hogy legyél türelmes és eljön az az idő amikor együtt lehettek.Szerintem szeret az a férfi,ha így vissza ír egyből meg fogalkozik veled,akkor szerintem igen.Türelem itta lényeg szerintem.Mint mondtam nem szép dolog két vasat tartani a tűzben,de jelen esetben talán téged kicsit megértelek,de azért arról is győzőjél meg hogy a férfi nem e csak hülyít és nem e csak szexre kellesz neki.Azért bizonyosdjál meg ezekről a dolgokról mieéőtt bármit is lépsz!
2012. ápr. 14. 12:09
 14/28 A kérdező kommentje:
Oké! Köszönöm megértésed! És hogy tudnám kideríteni hogy valójában mit érez?! Meg hogy mit akar valójában?!
2012. ápr. 14. 12:14
 15/28 anonim ***** válasza:

És hogy tudnám kideríteni hogy valójában mit érez?! Meg hogy mit akar valójában?!

Teljesen egyszerűen:)

Megkérdezed:)

Vagy pedig próbára teszed valahogy kicsités vagy pedig amit mondtam türelmessen vársz.

2012. ápr. 14. 12:20
 16/28 anonim ***** válasza:
Na várjál.Mióta tart ez a dolog közted és a férfi közt?
2012. ápr. 14. 12:22
 17/28 A kérdező kommentje:

Oké... :)

És ha nem mutatom ki nagyon hogy mennyire is szerelmes vagyok belé?! Úgy kiderül nem? Várni várok! Egyenlőre így most jó!

2012. ápr. 14. 12:24
 18/28 A kérdező kommentje:
kb. 6-7 hónapja jár fel oda hozzánk! és 2-3 hónapja tart!
2012. ápr. 14. 12:25
 19/28 anonim ***** válasza:

És ha nem mutatom ki nagyon hogy mennyire is szerelmes vagyok belé?!

Ez jó ötlet,ezzel kiderítheted a reakcióból hogy egy kicsit vissza veszel,de akkor tényleg vegyél vissza,nem azt mondom hogy legyél közömbös,de kicsit tegyél úgy mintha otthon jól alakúlnának a dolgok,vagy nem tudom.Muszáj próbára tenned ha esetelg később komolyabbra fordulna a dolog részedről és akkor derűlne ki hogy neki még sem olyan komoly,most jobb tísztán látni,mielőtt burítasz mindent.

2012. ápr. 14. 12:27
 20/28 anonim ***** válasza:

ma 12:25

Huuuha fel is viszed?Közös ágyba remélem azért nem csináltátok?:)

2012. ápr. 14. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!