Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S Átvert, de én mégis szeretem, mit tegyek? (Bővebben lent)
vegyél egy nagy mély levegőt...
...és ne engedd ki amíg nem szólok...
és lépj túl rajta. lesz más.
Sajnos nem tehetsz semmit azon kívül, hogy tanulsz belőle és legközelebb már nem tudnak az ilyenek átverni.
Csak megdugni akart, nem szeret téged. Akármennyire is fáj, de tudatosítsd magadban ezeket. Semmi szükséged egy ilyen "emberre". Felejtsd el.
Ha már elmúltál 18 rúgj be úgy istenesen.
Nekem bejött, hasonló szitu után. :D Másnap tök sz.rul voltam, de valahogy megvilágosodtam, és elindultam a "gyógyulás rögös útján".
Nehéz feldolgozni az ilyesmit, főleg ha érzékeny vagy, én elég nehezen viselem pl, és nagyon szkeptikus vagyok mindenkivel, dehát engem is meg lehet téveszteni... Bár igyekszem, hogy többet az életbe ne forduljon elő.
Nézz előre, ne sóvárogj utána, fogadd el, hogy megtörtént, ez van, és próbálj büszkén továbblépni.
És ne másokon verd le később a csalódottságod, értem ezt úgy, hogyha egy srác próbálkozik, ne láss direkt rémeket minden cselekedetében, hisz ő nem ugyanaz a srác, lehetnek tisztes szándékai. De legyél résen, és ne legyél naiv.
Minden jót!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!