Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » S. O. S Átvert, de én mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Átvert, de én mégis szeretem, mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, aki az első volt az életemben. Halálosan beleszerettem, de átvert. Csak "arra" kellettem volna neki. De én mégis szeretem. Igaz, haragszok rá, de mindenre képes lennék érte. Mit tegyek? Egy barátnőm beszélgetett vele, és azt mondta neki, hogy nem szeret engem, csak kihasznált. Ez annyira fájt. Mit tehetnék? Előre köszönöm!
2012. ápr. 13. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el és koncentrálj a tanulásra, ne a turbékolásra.
2012. ápr. 13. 23:15
 2/8 anonim ***** válasza:

vegyél egy nagy mély levegőt...

...és ne engedd ki amíg nem szólok...

és lépj túl rajta. lesz más.

2012. ápr. 13. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Repülő térdrúgás lengőbordára általában segít!
2012. ápr. 13. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Szegénykém, annyira átérzem! Valami ilyesmi történt velem is. Nem tudok tanácsot adni, mert én is ezzel küszködöm (bár én mindig tudtam, hogy nem szeret). Mindenesetre erősítsen a tudat, hogy valaki együttérez veled. <3
2012. ápr. 13. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát kicsilány ez ennyi volt. Szépen tovább kell lépni. Tudom, az első csalódás mindig nehéz. Addig is ajánlom a testmozgást. Lelki sebekre nincs hatásosabb gyógyír a kimerítő, kemény edzéseknél.
2012. ápr. 13. 23:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tehetsz semmit azon kívül, hogy tanulsz belőle és legközelebb már nem tudnak az ilyenek átverni.

Csak megdugni akart, nem szeret téged. Akármennyire is fáj, de tudatosítsd magadban ezeket. Semmi szükséged egy ilyen "emberre". Felejtsd el.

2012. ápr. 13. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha már elmúltál 18 rúgj be úgy istenesen.

Nekem bejött, hasonló szitu után. :D Másnap tök sz.rul voltam, de valahogy megvilágosodtam, és elindultam a "gyógyulás rögös útján".

Nehéz feldolgozni az ilyesmit, főleg ha érzékeny vagy, én elég nehezen viselem pl, és nagyon szkeptikus vagyok mindenkivel, dehát engem is meg lehet téveszteni... Bár igyekszem, hogy többet az életbe ne forduljon elő.

Nézz előre, ne sóvárogj utána, fogadd el, hogy megtörtént, ez van, és próbálj büszkén továbblépni.

És ne másokon verd le később a csalódottságod, értem ezt úgy, hogyha egy srác próbálkozik, ne láss direkt rémeket minden cselekedetében, hisz ő nem ugyanaz a srác, lehetnek tisztes szándékai. De legyél résen, és ne legyél naiv.

Minden jót!

21L

2012. ápr. 13. 23:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen minden második nő/lány túlesik...Szóval szúszááá..majd jön normális srác/pasi/férfi ne aggódj!
2012. ápr. 13. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!