Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Átvert! De még így is szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átvert! De még így is szeretem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Belevagyok esve egy srácba, akivel jártam is, de mindig szakítottam vele minden ok nélkül, mert volt bennem egy fura, rossz érzés! Ő mindig mondta, hogy szeret, stb, hiányzok neki, de ha írtam neki MSN-en, sose írt vissza. Mikor lekoptam róla teljesen, mert elegem volt ebből, rögtön felvette velem a kapcsolatot. Discoba is jött oda hozzám ölelgetni. Most nemrég derült ki, hogy azt várta, hogy lekopjak róla, csak nem akart megbántani, tehát végig szivatott. Nem értem, hogy akkor miért keresett? A bnőm szerint vissza fog még jönni hozzám, de szerintem nem. Én el akarom felejteni, a bnőm azt mondja, ne tegyem! Ha tényleg vissza akarna jönni, engedjek neki? Én nem tartom célszerűnek, mert akkor azt gondolhatná, hogy bármit megtehet, csak egy kis nyafogás és meg van neki bocsátva! Vélemények?
2009. ápr. 19. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hanyagoljátok egymást és a kapcsolatokat is egy ideig... mondjuk 1-2 évig

Addig talán megtanultok érettebben gondolkodni

2009. ápr. 19. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a francba, nagyon komolytalan meg sunyi.

Az ilyeneket kerulni kell.

2009. ápr. 19. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Sztem is hagyd lógva nehogymár egy ilyen pasi kelljen neked! de lehet hogy csak mondta az egészet mert te is úgy viselkedtél (azt írtad minden ok nélkül szakítottál vele) lehet hogy "bosszú" volt...
2009. ápr. 19. 15:25
 4/5 anonim válasza:
valszeg addig voltál számára jó csaj, amíg dolgoznia kellett rted (vadászösztö) ha felkeres, akkor hagyd a francba, mert csak újra megbántana
2009. ápr. 19. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűen sértette a hiú férfiúi önérzetét, hogy a lány tette lapátra, több ízben is, és teljesen "lekopott".

Vannak "férfiak", akik nem tudnak veszíteni.

Na, velük nem kell törődni.

Találsz magadnak ezerszer értékesebbet nála, őt pedig hagyd. Fölöslegesen vesződnél rajta. Lépj túl. Szerintem az sem szerelem, amit te érzel. Akkor nem tudtad volna őt hosszú ideig hanyagolni.

Én is jártam már hasonló cipőben: tudtam, hogy egy őszinte szava sincs, tudtam, hogy nem lehet benne megbízni, mégsem tudtam elengedni, mégsem tudtam azt mondani, hogy többé nem érdekel...

Hónapokba telt, mire túl jutottam a srácon...

(23/L)

2009. ápr. 19. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!