Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit szólnátok hozzá, hogyha egy fiú akivel még csak msn-en beszéltetek, de bejöttök egymásnak, azt mondaná, hogy veled álmodott?

Figyelt kérdés
Tényleg vele álmodtam, megmondhatom neki? ezután tervezem, hogy elhívjam valahova.
2009. jún. 18. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
eztt komolyan ki kéne irni kérdésbe?-.- mondd meg neki nyugodtan.
2009. jún. 18. 23:29
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi:D
2009. jún. 18. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
35%

hát ha még nem láttalak, és te sem engem, akkor nem foglalkoznék vele, nem érdkelne, mert akik még nem láttak, csak képeken, azok nem tudják milyen vagyok valójában, és nem akarok úgy talizni valakivel, hogy másnak képzel, mint amilyen vagyok.

Szerintem csináld azt (legalábbis én azt tenném ha fiú lennék, és engem kéne talizni hívni), hogy nem mondanám meg neki tisztán, hogy mindenképp járni akarok vele... egyszerűen csak egy talira hívni, egy barátságo talira.:D Szóval ne legyen az,hogy azért hívod el, mert össze akarsz vele jönni. Legalábbis ő ne érezze ezt. kivéve ha biztos vagy benne, hogy bejössz neki.

16/l

2009. jún. 18. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
az uccsú válaszolónak válaszolnék: szerintem ha vkik msn-en bszélnek meg lehet ismerni a másikat ha nem hazudoznak. utána már lehet úgy találkozni, hogy na járhatunk... el tudja tán dönteni 1 nyavadt kép alapján tetszik-e neki az illettő vagy sem... ehhez nem kell sok ész... a többit meg msn-en megbeszélik és máris sínen vannak szerintem te bonyolítod a dolgokat kicsit, de nem mndom, h nincs igazad csak részben.
2009. jún. 18. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!