Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg nem járnának olyan fiúval, aki megértő, akinek van szíve?
Figyelt kérdés
egyre több helyen hallom ezt a hülyeséget,gondoltam,megkérdezem.2012. ápr. 13. 20:07
1/9 anonim válasza:
rossz mesében jársz, ez nem így van
2/9 anonim válasza:
csak akkor járok veled, ha vicces is vagy mellette:P
23l
5/9 anonim válasza:
De ez önmagában senkinek sem elég ahhoz, hogy beléd szeressen.
6/9 anonim válasza:
Hát igen. a lány ismerőseim között is sok olyan van aki azilyen srácokat csak haverként türi, a párkapcsolathoz már "férfiasabb" srác kell nekik.
7/9 anonim válasza:
Hát én pont egy ilyen fiúval járnék,de sajnos kevés ilyen van.
8/9 anonim válasza:
nálam pl. nem lenne gond :) volt már ilyen barátom és majdnem két évig voltunk együtt :)
9/9 anonim válasza:
Az én kedvesem olyan. Van szíve és megértő, ezt nagyon szeretem benne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!