Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi baja lehet, mit tegyek? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Adott egy srác, 3éve együtt voltunk, nem jártunk meg semmi, csak jól éreztünk magunkat, aztán úgy 2hete elkezdte, hogy szeretne velem lenni megint, aztán megbeszéltük, hogy oké, meg minden, most meg el van tűnve, vagyis facere feljár csak éppen nekem nem ír. Meggondolhatta magát? Mit írjak neki? Nagyon szeretném tudni, hogy most mi ez az egész, de semmimre sem válaszol:/(Barátnőm szerint belém volt/van esve, ő olvasta amiket, ahogy írt)2012. ápr. 13. 19:09
1/2 anonim válasza:
És miért tűnt el a 3év után?
Amíg nem hív fel telefonon,addig szerintem kár érte...
2/2 A kérdező kommentje:
Másfelé sodródott az életünk..nem tudjuk egymás számát, én most cseréltem telót, ő számát meg kitöröltem már rég.
2012. ápr. 13. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!