Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja van a monitoromnak?...

Mi baja van a monitoromnak? Mióta újratelepítettem a gépet ilyen! Fujitsu Model: TE770B lennt!

Figyelt kérdés

újra lett telepítve a gép,de a monitor furán viselkedik...képernyőfelbontást szoktunk váltani,mert anyu nem látja olyan jól ha kicsi,,de amikor átállítjuk a nagyobbra a közepe a képnek széthúzódik a széle összemegy!Kép is van róla,itt látszik,hogy a bal oldal élesebb,tisztább,mint a jobboldal: [link]

a monitoron lévő gombokkal ezen nem lehet állítani...

2012. márc. 31. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A feltöltött kép jó, ezért a monitorral lesz valami. Esetleg állítsatok a képfrissítésen is ha kisebbre veszed a felbontást.
2012. márc. 31. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:

:) Az ilyen screenshot képen nem fog látszani. Fényképet készíts róla, azon fog nekünk is látszani.

Amúgy van olyan monitor, ami nem kezel olyan jól minden felbontást, pl. az enyém is tud 1280x960-at is, de én 1024x768-ban használom, mert úgy szebb, élesebb a képe. Plusz 1024-ben is bírja a 100 Hz-et is (régi monitor, nem LCD), de 85 Hz-en szebb a képe.

2012. márc. 31. 23:58
 3/5 A kérdező kommentje:

ez a probléma nem volt jelen a telepítés előtt...azelőtt váltogattuk naponta és szép volt a kép!

így néz ki a kurzor,amikor a képernyő közepén van: [link]

és így,amikor a képernyő szélén van: [link]

mit tudok vele csinálni,mit ajánlotok? :/

2012. ápr. 1. 08:27
 4/5 A kérdező kommentje:
és ez az egész képernyő: [link]
2012. ápr. 1. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a monitor hibája, az enyém is ilyen egy ideje, most akarom elvinni majd a szervizbe. Mondjuk az enyém talán kevésbe. Meg nekem néha-néha még össze is ugrik, aztán kiszélesedik. Pl. ha az asztalra ütök egy kicsit, akkor is összeugrik. Szerintem a vízszintes eltérítő elektronikája ment ki, illetve kapcsolgat vissza néha, attól függ, milyen az érintkezés.
2012. ápr. 1. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!