Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt veletek olyan, h azt éreztétek, a sors akarja így?
Figyelt kérdés
Hogy szinte mindig összefutsz egy bizonyos személlyel,akit még csak nem is ismersz,mélyen egymás szemébe néztek,majd mentek tovább,és egyre többször találkoztok,és minden találkozásotok ilyen sorsszerű,majd végül szép lassan elkezdtek ismerkedni,és végül összejöttök,sőt az ismerkedés során az is kiderült,h amíg nem kezdtünk el ismerkedni addig még volt egy barátja a lánynak,és mizután szakított vele,csak aztán alakult úgy a sorsunk,h közelebbről is megismerjük egymást...volt valakivel még ilyen?2012. ápr. 13. 09:03
1/11 anonim válasza:
gondolom mindig egy útvonalat használtok, így nem meglepő
2/11 A kérdező kommentje:
nem, nem éppen. teljesen máshol lakunk.
2012. ápr. 13. 09:24
3/11 anonim válasza:
ha nem lenne arra dolga, akkor nem találkoznátok
4/11 anonim válasza:
minden amit nem a sors akar hamis...
5/11 anonim válasza:
"minden amit nem a sors akar hamis..."
Így szokták az emberek az elcseszett döntéseiket magyarázni.
6/11 ASOT válasza:
az életünket mi alakítjuk nem egy felsőbb erő!
az utcákon nagyon sok szép és szexi lányt lehet látni, akik megtetszenek az embernek, vagy akivel összeakad a tekintetünk és "úúú b@sszki dejó lenne megismerni " (amit esetleg közösen gondoltok) De úgy is rajtad vagy rajta múlik h lesz e valami, és nem a sors fog téged összehozni vele hanem h te oda mersz e menni!
Mert ha mi nem teszünk annak érdekében semmit h történjen valami akkor nem is fog!
DE! Ez az én véleményem!
7/11 anonim válasza:
Igen!Mert azt akartam, hogy az legyen a sorsom, hogy összetalálkozzak azzal a bizonyos emberrel!Hihetetlen, hogy mennyiszer sikerült is!De sajnos nem lett jobb az életem...Soha többet nem akarok ennyire erősen akarni senkit és semmit,mert tudom, hogy veszélyes...
8/11 anonim válasza:
Igen, volt ilyen eset, de amint közeledni próbáltam, egyszerűen lefagyott a leányzó. A sima találkozásoknál mindig örült, közelebb azonban rideg volt. Meguntam ezt a játékot.
9/11 A kérdező kommentje:
Ja hát én még sosem akartam találkozni a lánnyal,mindig véletlenül alakult így.
2012. ápr. 13. 10:48
10/11 anonim válasza:
A találkozás így is véletlen volt, de ha másként léptél, már megijedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!