Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A sors azt akarja, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sors azt akarja, hogy újra felkeressem? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
látom, hogy körülöttem mindenkinek Van barátja, barátnője és kezdem úgy érezni Nekem is jót tenne egy... találkoztam is egy lánnyal Nagyon megszerettem. ő is kedvelt, ezt persze szóba nem mondta ,de mindig maga mellé ültetett, megbeszéltünk mindent... Azóta elváltak útjaink.Másik suli, költözés stb. Még mindig Nagyon szeretem,ahogy ràgondolok.Nem Nagyon keressük egymást ,de mindig mindennap gondolok rá. Hiába gondolok rá rosszul esik, hogy nem keres igy énsem keresem. Most megint találkoztam pár lánnyal és ők is tetszenek. Túl tenni még mindig nem tudom azon, hogy milyen lányt vesztettem el . Ennyi mindent sose beszéltem egy lánnyal. A többi csajról Csak annyi,hogy félek oda menni :( .lehet a sors veszi el de nincs Semmi önbizalmam velük szemben. Hiszek a sorsban, lehet megkéne keresnem? nemtudom.Szerintetek?
2012. márc. 30. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:
keresd, lehet ő is rád vár egy lehetőség, még ha nem is jön be, megpróbáltad. de micsoda lelkiismeret-furdalásod lehetne, ha sikerült volna a dolog?
2012. márc. 31. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!