Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eleg nagy baj törtent de valoban boldog lessz igy?
Hát ez elég szomorú :/
Nem tudom.. szerintem ha ö igazán szeret téged, akkor ne taszítsd el csak azért, mert azt hiszed nálad jobbat érdemel. Ritka az olyan aki ezek után is kitartana melletted...
Viszont sajnos van egy olyan érzésem, hogy ezt csak most mondja... még nagyon fiatal és nem biztos, hogy elbírni ezzel a dologgal.
Ezt így nehéz előre eldönteni, talán kár is ezen gondolkozni.
Meg szabad kérdezni, hogy mi történt a szemeddel?
Szerintem ne várd el tőle, hogy 15 évesen ennyire elkötelezze magát. Tehát ne számíts rá, hogy feltétlen veled marad. És ezért nem is nagyon haragudhatnál rá.
Sajnálom, hogy ilyen állapotban vagy. Én beleőrülnék ..
Egyszer egy buszmegállóban láttam egy fiatal, vak srácot és elgondolkodtam azon, hogy tudnék-e egy vak emberrel együtt élni. Fél nap töprengés után arra jutottam, hogy simán. Bár biztosan "egyszerűbb" úgy, ha valaki születésétől fogva vak és mást nem is ismer, az neki a természetes.
Miért ne tudnád boldoggá tenni?
Én a te lelki egészséged miatt jobban aggódnék :/
Bízd rá. Talán ahelyett, hogy játszanád neki a primadonnát, lásd át a valódi helyzetet. Ahhoz nem szem kell, sőt, jobb is lecsukni pár percre. Neked lesz a legnehezebb, értsd meg. Teljesen érthető, hogy félsz, de nagyon. Sok év eltelhet, mire egyensúlyba kerülsz. Kívánom neked, hogy te is olyan lehengerlő éleslátással megáldott vagy megvert személyiség legyél egy világtalan világban, amilyenek általában szoktak lenni a vakok. A barátnődben pedig lehet bízni, majd szól ő, ha túl sok neki valami, de az nem a vakságod ténye lesz, hanem valamelyik jól kezelhető vagy épp elkerülhető, fölös következmény.
Ha magadnál jobbat akarsz neki, akkor légyszi keress egyet, és mutasd be őket egymásnak.:) Mondd el szegény lánynak, mekkorát téved, itt ez a srác, vele boldog lesz. Igen, ekkora hülyeség volt ilyeneket összehordani!
nem várom el tőle hogy velem maradjon!
Történt már nagyon sok minden velünk most ott tartok hogy reménykedem ebben a két évben és vagy velem marad vagy nem akkor is szeretem és sosem hibáztatnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!