Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan 12-16 éves fiúka kiknek nincs párjuk? miért nincsen? Hány évesek vagytokk és szeretnétek -e? és miért nem jött még össze?
nem is volt sose, bár amikor a tükörbe nézek tudom hogy nem a külsőm miatt ("hm ki ez a jó képű magas férfi") hanem talán mert hatalmas kocka vagyok, meg nehéz eset :D
17 éves koromig meg kb csak a számítógép létezett nekem, másra sem gondoltam, csak a WoW-ra :D Lányokkal meg nem beszéltem csak eggyel. Most összejöhetett volna egy szép lány de rengeteg tényező taszított, de talán nem kellett volna dobnom mert megint egyedül érzem magam :/ (de a gyúrás segít hogy ne legyek szomorú annyira xd)
F18
16 éves vagyok és nincs barátnőm. Nemrégiben szerettem volna egyet, de amikor el akartam hívni valahová, akkor visszautasított és akkor derült ki, hogy barátzónás vagyok... :/ Eddigi első IGAZI szerelmem volt...
Természetesen szeretnék egy barátnőt, de nekem elég a nehéz találni, mivel túlságosan nagy adonisz sem vagyok és nem szeretem ezeket a "mai lányokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!