Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt hogy? Macska és pasi?
Csak te tartod kínainak. Mindenki más megértette.
Nem arról van szó h útálja az állatokat csak nincs oda a macskákért és nem szeretné a lakásban. És egyből mindenki azt tanácsolja h hagyja el meg minek jött vele össze
Nagy macskás vagyok, szóval nálam a megszoksz, vagy megszöksz törvény érvényesül. Nem kell odalennie a másiknak a macskákért, de tudomásul kell vennie, hogy én nagyon szeretem őket, a szobámban alszanak, alkalmanként az ágyamban is, és ez nem lesz másképp semmiféle pasi miatt.
Ha ezt képes tolerálni, akkor oké. Nem kell enyelegnie velük, ha nagyon zavarja, néha leteheti finoman az ágyról. De ha csak egyszer is agresszívan viselkedik velük, akár éjszaka közepén is kizavarom télen egy szál boxerben az utcára.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__2852112-hogy..
Erre a kérdésre gondoltam konkrétan. Nincs macskájuk, csak szeretne. A férje meg nem
Sok macska 1000x hűségesebb, mint egy srác. Ha olyat mondana nekem valaki, hogy válasszak a macskáim meg közte, biztosan elküldeném a búsba.
Nekem fontosak a macskáim, elég sokszor feljönnek, és jó beszélni róluk, olyanok, mintha a gyerekeim lennének. Ha pedig ócsárolják őket kb ölni tudnék, szóval ha máson nem is, ezen folyton menne a feszkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!