Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy csajjal elfelejtetni a volt pasiját?

Figyelt kérdés
van egy lány aki nagyon tetszik és egy csomó minden közös bennünk.én szeretném ha lenne köztünk valami de érződik rajta hogy még mindig érez valamit az ex pasija iránt.mit tehetnék hogy észrevegye hogy itt vagyok?köszi a válaszokat!

2012. ápr. 10. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem fogja meg semmi benned, akkor tehetsz bármit. Ez pedig vagy jön, vagy nem, nem lehet "kicsikarni".
2012. ápr. 10. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy, köszönj be neki, aztán hagyd ott egy időre, hogy rólad fantáziáljon.
2012. ápr. 10. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ..a pasi dobta őt,vagy ő dobta a pasit?

Jó lenne tudni,egész pontosan miért szakítottak,h még véletlenül se ő jusson rólad eszébe,nehogy te is elkövesd ugyanazokat a hibákat,mint az exe.

2012. ápr. 10. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem, ha most akarsz vele lenni, akkor egy ideig törődj bele, hogy csak második vagy .. Idővel majd elmúlik, de nagyon kitartónak kell lenni. Vagy pedig várd meg, amíg túllép rajta. Ez viszonylag biztonságosabb módszer..
2012. ápr. 10. 18:34
 5/6 A kérdező kommentje:
nekem azt mesélte hogy a pasival közös megegyezés szerint mentek szét(stárc zenél és nem tudtak úgy igazán együtt lenni mert nem volt szabad ideje)
2012. ápr. 10. 19:48
 6/6 A kérdező kommentje:
nem jártam sikerrel mert újra összejöttek :S
2012. ápr. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!