Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi érdeklődik irántam egyszerre. Mi a teendő?
Az én filozófiám szerint sokkal kevésbé fájóbb az alanyoknak rögtön az elején megmondani szépen, tisztán, érthetően, hogy szívesen beszélgetsz velük és nem akarod őket megbántani, de szerinted kettőtök között nem működne a dolog, és nem is szeretnéd, mert más valakit szeretsz. Ha az első néhány napban pl mondod el, akkor megbántod őket, lehet, de sokkal kevésbé, mintha hónapokig kedves lennél velük, azt hinnék, hogy talán lehet belőle valami, teljesen beleélik magukat, talán beléd is szerelmesednek, aztán meg pofára esnek, szépmagyarul.
Én is így vagyok ezzel, és hidd el, eddig még nem bántam meg, hogy őszinte voltam már a legelején. Attól még lehet barátkozni, néha te szólsz hozzájuk, hogy hogy vannak, satöbbi, kedvesnek lenni. Mondom, szerintem ez kevésbé fájóbb, mint az, ha hónapok vagy akár évek múltán tisztázod le velük a helyzetet.
Mond azt hogy szívesen lennék a barátotok!
Erre minden fiú allergiás és egyből nyúlcipőt húz! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!