Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok pasi érdeklődik irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi érdeklődik irántam egyszerre. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Mikor tök egyedül voltam nagyon rossz volt. Most meg egyre többen és többen érdeklődnek irántam és már a nyakamra nőnek... Kicsit furcsa hogy minden 3. fiú szépségemnek, édesemnek hív, kezd már az agyamra menni :S Bezzeg akit én szeretek már másfél éve annak nem kellek :( Hogy lehet az érdeklődőket diszkréten elutasítani? Én nem akarom őket hitegetni vagy ilyesmi, szívesen beszélgetek velük, mert elég nyitott és barátságos vagyok de semmi több... Mit csináljak?
2012. ápr. 11. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én filozófiám szerint sokkal kevésbé fájóbb az alanyoknak rögtön az elején megmondani szépen, tisztán, érthetően, hogy szívesen beszélgetsz velük és nem akarod őket megbántani, de szerinted kettőtök között nem működne a dolog, és nem is szeretnéd, mert más valakit szeretsz. Ha az első néhány napban pl mondod el, akkor megbántod őket, lehet, de sokkal kevésbé, mintha hónapokig kedves lennél velük, azt hinnék, hogy talán lehet belőle valami, teljesen beleélik magukat, talán beléd is szerelmesednek, aztán meg pofára esnek, szépmagyarul.

Én is így vagyok ezzel, és hidd el, eddig még nem bántam meg, hogy őszinte voltam már a legelején. Attól még lehet barátkozni, néha te szólsz hozzájuk, hogy hogy vannak, satöbbi, kedvesnek lenni. Mondom, szerintem ez kevésbé fájóbb, mint az, ha hónapok vagy akár évek múltán tisztázod le velük a helyzetet.

2012. ápr. 14. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Mond azt hogy szívesen lennék a barátotok!

Erre minden fiú allergiás és egyből nyúlcipőt húz! XD

2012. ápr. 14. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem a #3 a dijnyertes valasz:DD
2012. jún. 13. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:
bocsbocs #4!!! mindig elnezem a szamozast....;)
2012. jún. 13. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!