Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működne?

Figyelt kérdés

Voltunk barátnőmmel Ausztriába bulizni,és megismerkedtem egy pasival...nagyon jó fej,iszonyat figyelmes,szerintem figyelmesebb mint az eddigi összes pasim együtt.Csak az a baj,hogy 42 éves ,de tudom,hogy komolyan gondolja..Szerintetek ez a korkülönbség még belefér?

19/L

2012. ápr. 11. 15:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hm szóval így kompenzálja a pénz az éveket... értem már. Hát csak hajrá, légy a felesége is, akkor talán rád hagyja a vagyont.
2012. ápr. 11. 16:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Utálom, amikor azzal jönnek, hogy a nők a pénzre hajtanak, és, h kb minden kérdésnél elsüti valaki ezt... de itt most TÉNYLEG úgy tűnik, hogy erről van szó. :'DDD Sry.
2012. ápr. 11. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:

értem kedves utolsó! teljesen igazad van,de ha picikét elolvasod,akkor látod,hogy más volt a kérdésem :)

Elolvastam többször, dehogy a kérdésedre is válaszoljak. Tudod a korkülönbség elég macerás tud lenni és elég valószínű, hogy ő már gyerekre vágyik..szüleid mit szólnának? Tapasztalatból mondom..nem egyszerű eset, de megéri egy ilyen dologba már én is belevágtam, nem bántam meg, de gondold meg mit akarsz.

Üdv (9-es voltam)

2012. ápr. 11. 16:07
 14/15 anonim válasza:
Biztos gyönyörű nő lehetsz! 42 évesen én is 19 barátnőt szeretnék és én is komolyan gondolnám csak lehet nem lennék szerelmes csak úgy csinálnám, hogy az enyém legyél!
2012. ápr. 11. 16:12
 15/15 anonim válasza:
nem..... ez az egesz tudom milyen jol eshet, de csak szemfenyvesztes... ne dolj be... ki tudja mit kezd veled ha 2 szem kozt lesztek...:S
2012. ápr. 14. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!