Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működne?
Figyelt kérdés
Voltunk barátnőmmel Ausztriába bulizni,és megismerkedtem egy pasival...nagyon jó fej,iszonyat figyelmes,szerintem figyelmesebb mint az eddigi összes pasim együtt.Csak az a baj,hogy 42 éves ,de tudom,hogy komolyan gondolja..Szerintetek ez a korkülönbség még belefér?
19/L
2012. ápr. 11. 15:50
11/15 anonim válasza:
Hm szóval így kompenzálja a pénz az éveket... értem már. Hát csak hajrá, légy a felesége is, akkor talán rád hagyja a vagyont.
12/15 anonim válasza:
Utálom, amikor azzal jönnek, hogy a nők a pénzre hajtanak, és, h kb minden kérdésnél elsüti valaki ezt... de itt most TÉNYLEG úgy tűnik, hogy erről van szó. :'DDD Sry.
13/15 anonim válasza:
értem kedves utolsó! teljesen igazad van,de ha picikét elolvasod,akkor látod,hogy más volt a kérdésem :)
Elolvastam többször, dehogy a kérdésedre is válaszoljak. Tudod a korkülönbség elég macerás tud lenni és elég valószínű, hogy ő már gyerekre vágyik..szüleid mit szólnának? Tapasztalatból mondom..nem egyszerű eset, de megéri egy ilyen dologba már én is belevágtam, nem bántam meg, de gondold meg mit akarsz.
Üdv (9-es voltam)
14/15 anonim válasza:
Biztos gyönyörű nő lehetsz! 42 évesen én is 19 barátnőt szeretnék és én is komolyan gondolnám csak lehet nem lennék szerelmes csak úgy csinálnám, hogy az enyém legyél!
15/15 anonim válasza:
nem..... ez az egesz tudom milyen jol eshet, de csak szemfenyvesztes... ne dolj be... ki tudja mit kezd veled ha 2 szem kozt lesztek...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!