Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok egy ilyen fiúval?
Olyan fiú aki mindnekit úgy fogad el ahogy van,senkit sem ítél el első látásra,és tényleg megpróbál mindenkit olyannak elfogadni amilyen. Senkit sem tud utálni,hosszútávon képtelen haragot tartani,és így direktbe senkit se tudna bántani,még egy hangyát se tudna eltaposni,szereti a környezetet és annak minden teremtményét szereti,és elfogadja olyannak amilyen,szereti az életet,és élvezi azt. Viszont cserébe azt várja el,h őt is elfogadják olyannak amilyen, amivel csak az a probélma,h nagyon nehéz eset, lusta,egoista és túlzottan szókimondó,ami a szívén az a száján,de őszinte. Élvezetek nagy hajszolója, és direktbe senkinek se tudna ártani,senkit sem bánt,csak hát magát meg túlságosan szereti,és elhalmozza magát mindenféle jóval. Túlzottan önimádó,de ugyanakkor élet,és emberszerető,toleráns és elfogadó. Tisztában van a rossz tulajdonságaival,és be is ismeri a hibáit. Jó humora van és kellő öniróniával rendelkezik,ami hát szükséges is,ha már ilyen nehéz természete van. Kicsit gyerekes,pedig már 18 éves,és most fog érettségizni:D
Lányok! járnátok egy ilyen fiúval?
Nem, mert én is ilyen vagyok csak nőben és két dudás nem fér meg egy csárdába.
Másik: ha a szerelem nem adott, akkor esélytelen.
Akkor kérdezem másképp, ezek a tulajdonságok mennyire vonzóak/taszítóak?
Mi az ami már nem fér bele?
"Járnátok egy ilyen fiúval?"
Nem.
Nem tűnsz egyenesnek... ha valaki önimádó az igenis tud bántani másokat, mert magát helyezi előtérbe és átgázol másokon.
Külsőre így néz ki:
185 magas
70 kg
jóképű
zöldszemű
szőkés barna hajú
magas vékony testalkatú,nem nagyon van kigyúrva...
Elég vézna lehetsz.
Mi nem jönnénk ki jól, mert én határozott vagyok, magamat rakom elsőnek, de pedig az egod miatt magadat, de aki önfeláldozó típus, biztos boldog lesz veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!