Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan gondolom, hogy a kapcsolatunk így egy nulla? Illetve jogosan vagyok elkeseredve? Tudom, hogy hosszú lett, de légysziii! 25/N

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egy betegség miatt elég sok hajam kihullott az utóbbi időben, ami nagyon zavar, mert sehogy sem áll, gáz az egész, minden nap a sírás kerülget (néha el is kap...), amiatt, amilyen lett a hajam. :S Először csak a rövidebbre vágás volt (majdnem derekamig ért és az államig lett levágatva), de az sem volt elég, mert tovább hullott. :S Hála Istennek mostanra azért javult a helyzet, de a hajam nagyon rossz, mint említettem, teljesen rossz a kedvem miatta. Tudom, másnak van nagyobb problémája is, de mivel nő vagyok, azért eléggé fontos a külsőm, és az, hogy nem érzem jól magam így, eléggé rányomja a bélyegét a napjaimra, hát még az önbizalmamra akár álláskeresés területén is... :(

Szóval, a dolog lényege, hogy eszembe jutott, hogy jó lenne elmenni fodrászhoz hajdúsításra, esetleg növesztésre, mármint póthajra gondolok. De, ugyebár ehhez pénz kell, és sajnos, mint említettem, nincs most munkám. :( Ezért gondoltam, a barátomtól kérek kölcsön (40 ezer ft-ról van lenne szó), plusz ha többe kerül, még ki tudom pótolni. Nem azt mondom, hogy milliomos, de a számláján azért van bőven pénz, meg a fizetése sem rossz. Ezért gondoltam, hogy kölcsön (tehát szigorúan csak kölcsön!) kérek tőle erre pénzt, és amint van munkám, visszaadom. De azt mondta, hogy "ilyen hülyeségre nem ad", meg, hogy ő már járt így pórul, hogy nem adták meg neki a pénzt stb. És ez nagyon rosszul esett. :( Egyrészt, mert nem bízik bennem, hogy visszaadnám, másrészt meg más igazi hülyeségekre van pénze pl lottó, internetes előfizetések, felesleges édességek, tárgyak stb... :S Meg ráadásul most vett az anyjának 20 ezerért ajándékot... Jó nem azt mondom, persze az anyja, nem sajnálom, de én meg a barátnője vagyok, és ráadásul csak kölcsönbe kértem volna, és nem hóbort miatt, hanem mert tényleg jobban érezném magam, nem szándékosan vágattam le a hajam, hanem muszájból és nem kitépkedtem magamnak... :(

Ráadásul együtt lakunk, szóval nem tudom, miért ne tudnám megadni, mert akár pl bevásárolnék én többször vagy én fizetném a számlákat egy-két hónapig stb.

Nem tudom, szerintem a pénzt szereti csak, engem nem, meg nem is érdekli, mi van velem... És ez már nem az első ilyen eset, hogy az én dolgaim, meg amit én szeretnék, az mindig "hülyeség"... :((((

Jaj, olyan jó kiírni magamból, remélem még hasznos tanácsokat is kapok. :)

2012. ápr. 10. 22:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez lesz. Mármint elbeszélgetek vele. Csak attól tartok, hogy majd a képembe vágja, hogy milyen anyagias vagyok, vagy ilyesmi. Kitelik tőle. :(
2012. ápr. 10. 23:13
 12/27 anonim válasza:
100%

Ponthogy ő az anyagias :S

Meg kéne azért azt kérdezned tőle, hogy mégis ő a helyedben mit csinálna.

Na mindegy, én még mindig azt mondom, ha ennyi sok érv szól az mellett, hogy szakits, akkor ne sajnáld egy percig se.

Tudom, hogy nem könnnyű, de utána jobb lesz. Ebben az esetben muszáj azt nézned, hogy neked mi lenne a jobb. És nem az ő érdekeit. Ha ennyire nem foglalkozik a dolgaiddal, és mindent hülyeségnek tart, akkor szerinted megérdemel téged? Ugye, hogy nem.

Próbál határozott lenni, és lezárni, mert ez szerintem nem lesz jobb. :(

2012. ápr. 10. 23:27
 13/27 anonim ***** válasza:
ez egy hülye f*sz aki irányít téged,uralkodik rajtad,te meg hagyod magad.Hagyd el a francba s mondd meg neki hogy ez a hajtól függetlenül van.Amugy van már pothaj 6ezertől felcsatolhatos ne költs rá 40et!!!
2012. ápr. 10. 23:28
 14/27 anonim ***** válasza:

Azért kiváncsi lennék, a barátod hogy adná elő ezt az egész sztorit :)

Mert a nők aztán tényleg tudják hülyeségekre szórni a pénzt. Na meg ez a barátnőnek kölcsönadás történet is nagyon gáz. Tfh. kölcsönad neked; Te mondjuk nem tudod megadni neki sokáig, mert nincs pénzed; Ő egyszer felemlegeti, hogy tartozol neki 40 rugóval; És erre persze te megsértodsz, és ugyanitt tartasz, hogy szerinted egy anyagias f-sz.

2012. ápr. 10. 23:35
 15/27 A kérdező kommentje:

Tényleg nehéz. :(

Igazából szeretem, mert elvagyunk, de az anyagiassága már nagyon zavar. De főleg az, hogy ő ítéli meg mi a hülyeség mi éri meg...

2012. ápr. 10. 23:48
 16/27 A kérdező kommentje:
Tudom, gondolkodtam már a csatoson is. Talán az is jó, míg megnő.
2012. ápr. 10. 23:49
 17/27 A kérdező kommentje:

Nyugodtan kíváncsi lehetsz rá, sőt én is kíváncsi lennék, hogy adná elő. Milyen indokokat mondana...

Nem kenyerem a hazudozás, pláne nem egy névtelen, arctalan internetes oldalon. Ha hazudozni akarok, akkor nem írok ide, hanem ismerősöknek vagy a családnak hazudok. Igazából nem is értem, hogy lehet feltételezni hazugságot, mikor tanácsot vagyok itt kérni, és ha mást írok, nem az igazságot, akkor a tanács sem lehet jó, mert nem arra irányul...

2012. ápr. 10. 23:52
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg keress munkát. Nem lehetsz akkora nagybeteg ha itt kattogsz egy póthajon. Másrészt sehol nem láttam hogy neki tetszik-e a rövid haj? Ha igen, akkor miről beszélünk?

34 ffi

2012. ápr. 11. 08:04
 19/27 anonim ***** válasza:
08:04 te hülye vagy? nehogy már a csaj kérdező feleljen meg a barátjának, neki csak saját magának kell megfelelni a palija elfogadja vagy nem.
2012. ápr. 11. 11:13
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 19-es.

Hozzászólásom helyes értelmezése a következő:HA a barátjának tetszik a rövid IS, s a leány csak magának akar tetszeni a póthajjal, akkor ne a férfitól kunyeráljon pénzt erre. Ez nem egy életmentő műtét, ez csak hiúsági kérdés.

34 ffi

2012. ápr. 11. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!