Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ennyire zavar titeket ha egy lánynak van pattanása?
5 ös vagyok és ezt nem én mondom HANEM A NŐI MAGAZINOK, mert igen MINKET NŐKET EZZEL ETETNEK!
2012. ápr. 10. 21:03
Figyu, használj korrektort vagy púdert. Azért "ciki" ma a pattanás, mert egyre ritkábban látni lányokon, mivel ők lekenik magukat. Egy korrektor vagy púder nem nagy smink, könnyű használni, ha jó színt veszel nem lesz sárga a fejed. Az alapozót viszont nem ajánlom, azt nem a pattanások fedésére találták ki.
2012. ápr. 10. 21:12
Régen nekem is sok volt, már nincs...
Helyette van rosacea...
De a pasikkal kapcsolatban nem volt befolyása a dolognak...
2012. ápr. 10. 21:17
Lepontozhattok 9000000000000000szor is a pattanásos bőr akkor sem tetszik a pasiknak...Playboyba láttatok már pattanásos csajt? A-A
2012. ápr. 10. 21:30
Hát nekem a Playboyos csajoknak a nagy része nem jön be. Mondjuk nem azért mert nem pattanásosak, hanem mert mű az összes, némelyik egyenesen ronda. Én bizonyos dolgokban szeretem a tökéletlenséget.
2012. ápr. 10. 21:33
14-es a photoshop-ról hallottál már? Hát persze hogy nem! :D Istenem, de butuska vagy :D
2012. ápr. 10. 21:41
akkor itt és most megfogalmaznám, hogy a pasik a playboyos csajokat bírják, a férfiak a nőket! Te nő vagy, vagy playmate? Úgy viszonyulj a pattanásaidhoz! :)
2012. ápr. 10. 21:46
Tipp: Sminkelj!
Am ha adnál képet el tudnánk dönteni, hogy szép vagy-e...
Ismerek pattanásos csaj nem 3-4 van neki mint neked...hanem az egész arca, akkor sem zavart és szexi volt...most sminkel...olyan csaj hogy wááááhhooooo
2012. ápr. 10. 21:51
Jaj de megy az álszenteskedés. Én ŐSZINTE vagyok, nőként úgy gondolom hogy igenis rohadtul gáz a pattanás, még akkor is ha az illető rohadtul nem tehet róla. Nekem is volt sza.rul is éreztem magam. A pattanás ronda!!!!! És igen van photoshop azokon a lányokon, de érted ha a férfiak álma a pattanásos nő lenne, akkor úgy hagynák a bőrüket vagy direkt nyomnának rá ilyen piros pöttyöket...A szépség egyik alapkövetelménye a szép bőr..sajnálom, de ez van...Lehet mellébeszélni de minek...
A nők többsége igenis sminkel mert szép bőrt akar láttatni...van akinek megadatik az meg mázlista...
Vagy új szépségideál született volna?
Hmm lehet: [link]
Ha nektek ez a szép! akkor gratu van!
2012. ápr. 10. 21:55
A barátomnak is vannak pattanásai,ő valamilyen aloe verás gélt használ rá,nem tudom pontosan milyet,de gyógyszertárban kéne kérdezősködnöd.Neki nagyon szépen elmúltak a pattanásai tőle,pedig egy időben elég sok volt az arcán,most már csak néha-néha jönnek ki,például akkor,ha nagyon stresszel.
2012. ápr. 10. 22:21
Kapcsolódó kérdések: