Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy fiúnak van pár pattanása az arcán az zavar titeket?
Figyelt kérdés
Nekem tulajdonképp nem is az a baj hogy pattanásos az arcom, csak az hogy ha van 1-2 pattanásom 2 hét mire elmúlik a helye, de közben meg folyamatosan jön ki 1-1 mindig aztán folyamatosan múlnak el, és így néha tele van piros pötyökkel az arcom, néha meg semmi. Sőt néha a borotválkozástól kipattog a bőröm, de ez csak elég ritkán. Szoval ez mennyire számít bajnak?
21F
2011. márc. 16. 20:38
1/8 anonim válasza:
ha nem hólyagos vagy ragyás az arcod akkor nem gond. :) igazából ma már lehet venni sokféle krémet meg arcápolót amivel elvileg el lehet tüntetni a pattanásokat. de másnak is van az arcán, nem egyedi dolog. szerintem ne aggódj miatta :)
2/8 anonim válasza:
nekem semennyire, az hogyha tiszta pattanás az arca az igen. De próbáld meg kezelni, elmenni kozmetikushoz ha nagyon nem bírsz velük. Nem ciki... az inkább ha igénytelen vagy!
3/8 A kérdező kommentje:
Hát szoktam arclemosóval kenni néha de hát az mint halottnak a csók szerintem... Nem úgy kell elképzelni hogy olyan tiszta ragya a képem vagy valami hasonló, csak van 1-2 pattanás néha meg itt ott piros foltok. Most speciel megszámoltam van 7 pöttyöm .
2011. márc. 16. 20:45
4/8 anonim válasza:
mivel én nekem is van egy kettő, ezért nem zavar. de gyereket nem vállalnék vele egyáltalán, mert két patisnak csak patis gyereke születhet, és a gyerekemmel nem cse.sznék ki
5/8 anonim válasza:
vagy elmész bőrgyógyászhoz, és ott felírnak valami gyógyszert rá :)
én is most megyek majd 24-én
6/8 anonim válasza:
7 pötty, azta szegényke... most megszámoltam direkt a kedvedért, kb kereken 100 van nekem, mondjuk ebből sok olyan, hogy csak pirosas folt, és nemigen lehet elkülöníteni őket egymástól. Oszt mégse nyavalygok.
7/8 anonim válasza:
neeeem engem nem zavar. a barátomnak is van és én szoktam kezelni neki mert ő lusta disznó hozzá :D ígyis úgyis szeretem :P
8/8 anonim válasza:
engem nem zavar. a nagyon babaarcú fiúk már furcsák nekem!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!