Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Siessem el vagy várjam ki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Siessem el vagy várjam ki az alkalmas pillanatot?

Figyelt kérdés
F/14 vagyok és találkoztam egy lánnyal, akit még fűzögetek, meg minden, és nekem nagyon bejön, Ő egy évvel idősebb nálam, és vannak olyan célzások, hogy már mind a ketten akarunk szexelni csak ezt nem mondjuk emg egymással hanem célzások de még nem is csókolóztunk mert nem találkozunk sokat, sőtt, pedig egy utcába lakunk csak az apja nem nagyon engedi, az én korosztályomba már rengeteg fiú van aki csókolózott meg minden, és mit gondoltok, elsiessem ezt a dolgot, pedig még nem hiszem hogy alkalmas csak nem akarok kilógni a sorból, vagy várjak addig, amíg alkalmas?
2009. jún. 18. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Várj addig amíg alkalmas, sokkal jobban megéri. Jobb úgy emlékezni az első csókra, hogy beleremegett a lábad, mint úgy, hogy csak azért tetted, mert nem akartál lemaradni :)
2009. jún. 18. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem azért mert hogy fúú lefogok maradni a többiektől muszáj szexelni valakivel meg csókolózni..NE! ha mégcsak nem is jártok akkor minek? meg még fiatal vagy ahhoz szerintem várj még egy kicsit amíg 16 nem leszeel szerintem az a minimum kor :S és ha a faterja megtudja készülj fel hogy agyon akar majd verni..hidd el tapasztalatból mondom :D XD
2009. jún. 18. 10:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Meg a másik hogy a faterja rendőr...:D
2009. jún. 18. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
huhúúú..akkor lelő xd
2009. jún. 18. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ismerős apuci dacossága... Lány vagyok XD
2009. jún. 18. 10:38
 6/8 A kérdező kommentje:
De nemértem... A lányoknak az apja ha látja h egy fiú közelít a drága is lánya felé, meg akarja ölni, de az apja a fiának már nem így. Hanem az nem nagyon érdekli. Minden apa ilyen a lányával? Bár igaz ő csak 5 éves
2009. jún. 18. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
minden apa félti a lányát a fiát nem mert aztgondolja ő már tud vigyázni magára :)
2009. jún. 18. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Siesd el vagy más sieti el előtted.
2009. jún. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!