Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elérni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni hogy imádjon a pasim?

Figyelt kérdés
3 hónapja járok a barátommal de kicsit kezdd 'kihülni a láng.' én nagyon szeretem, ö is mondta nagyon sokszor , csak mostanában kicsit többet veszekszünk mert hogy egy héten csak egyszer lát. nekem se a legjobb ,többször is látnám öt de nem tudjuk megoldani sehogyse:/ régen mindennap beszéltünk de mostmár van olyan h felse hiv vagy nem jön fel msnre beszélni esténként és ezért már töbször felhuzott és mindig veszekednem kell vele mert nem birom elnézni hogy néha 'leszar'. ö is mondta h elhanyagolt az utobbi idöben és h sajnálja. azt szeretném hogy annyira szeressen hogy azt gondolja hogy én vagyok a legjobb dolog az életében. nem akarom h ragaszkodjon hozzám de nagyon örüljön hogy együtt vagyunk. próbálok egyre jobban kinézni hogy örüljön h szép a barátnője. esetleg valami tanács hogyan viselkedjek hogy eltudjam bűvölni? én 15 éves lán vagyok, ő 17 éves fiu
2012. ápr. 10. 19:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem öltözködöm se visszafogottan,csunyán se ribancosan:D cicagatyát hordo általában ,néha toppokat is szoval ezzel nincs gond.. megis szokott néha dicsérni. amugy szűz vagyok még
2012. ápr. 10. 19:45
 12/16 A kérdező kommentje:
de amugy tudja hogy szűz vagyok, lehet nem akarja nekem eröltetni? pedig én nem mondtam neki hogy nem..
2012. ápr. 10. 19:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Mégis akkor miből áll a kapcsolatotok? Volt petting orál meg ilyesmi? Eljártok programokra? Lehet, hogy elriasztotta, hogy szűz vagy.
2012. ápr. 10. 19:57
 14/16 A kérdező kommentje:
szoktunk együtt járni bulizni néha, meg talizunk olankor moziba menk v bármi:d azért nemtudunk olyan sokat együttlenni mert nem egy városban lakunk:S bár csak félorára lakunk messze egymástol. egyébként nem volt még petting se orál, de én már szeretném de nem akartam én mondani, gondoltam megvárom ameddig ö megkérdezi és hogy majd örül hogy belemegyek :S
2012. ápr. 10. 20:00
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
most komolyan szexre akarjátok rávenni a kislányt? 3 hónap nem idő és 15 éves,olyan tanács hogy legyél ribi a szexért veled marad..menjetek már
2012. ápr. 10. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:

" azt szeretném hogy annyira szeressen hogy azt gondolja hogy én vagyok a legjobb dolog az életében."

Hát nem te vagy.

Ha úgy gondolod, hogy veszekedés, lecseszés révén majd az leszel, akkor is tévedsz

2012. ápr. 24. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!