Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni hogy imádjon a pasim?
"azt szeretném hogy annyira szeressen hogy azt gondolja hogy én vagyok a legjobb dolog az életében"
Nincsenek ám nagy elvárások, ááá... :Đ
Nem akarlak megbántani de a mondataid egymásnak homlok egyenest ellent mondanak, elég éretlen vagy de ez nem fikázás csak a korral járó élet tapasztalatlanság.
"Nem akarom, hogy ragaszkodjon hozzám de nagyon örüljön, hogy együtt vagyunk"
Na ez valahogy nem megy. Akinek örülünk ahhoz ragaszkodunk is. Minél jobban nem ragaszkodunk valakihez, annál kevésbé örülünk neki.
Szerintem valami mást akartál írni de nem találtad a megfelelő szót. Egy 17 éves sráctól ne várj nagy dolgokat, még ő is éretlen. Élvezd a kapcsolatot, ha meg nem megy abba kell hagyni. Lesz még pasi, nem ő az utolsó persze értem, hogy most ő a fontos.
Ne csak a külsőségekre építs, a lelki társ, a kellemes partnerség, a törődés is fontos. Egyébként nem direkt szar le csak fel sem merül benne a tudat mert neki így kényelmes. Attól még szerethet. Ha folyton ugrálsz a nyakán az nem segít, akkor tényleg lelép a női hisztit nagyon nem bírják a pasik.
Akkor lehet ez lehet a próbléma. Nyügözd le a punciddal. :) Dobd ki a cickód. Ez 100% , hogy be fog jönni. Na jó azért ne légy ribi. :)
Nem lehet, hogy csúnyán, vagy visszafogottaban öltözködsz? Amúgy szűz vagy még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!