Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elérni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni hogy imádjon a pasim?

Figyelt kérdés
3 hónapja járok a barátommal de kicsit kezdd 'kihülni a láng.' én nagyon szeretem, ö is mondta nagyon sokszor , csak mostanában kicsit többet veszekszünk mert hogy egy héten csak egyszer lát. nekem se a legjobb ,többször is látnám öt de nem tudjuk megoldani sehogyse:/ régen mindennap beszéltünk de mostmár van olyan h felse hiv vagy nem jön fel msnre beszélni esténként és ezért már töbször felhuzott és mindig veszekednem kell vele mert nem birom elnézni hogy néha 'leszar'. ö is mondta h elhanyagolt az utobbi idöben és h sajnálja. azt szeretném hogy annyira szeressen hogy azt gondolja hogy én vagyok a legjobb dolog az életében. nem akarom h ragaszkodjon hozzám de nagyon örüljön hogy együtt vagyunk. próbálok egyre jobban kinézni hogy örüljön h szép a barátnője. esetleg valami tanács hogyan viselkedjek hogy eltudjam bűvölni? én 15 éves lán vagyok, ő 17 éves fiu
2012. ápr. 10. 19:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
sehogy 15 éves éretlen gyerekként inkább tanulj,meg barátnőzz ne pasizz
2012. ápr. 10. 19:15
 2/16 anonim ***** válasza:

"azt szeretném hogy annyira szeressen hogy azt gondolja hogy én vagyok a legjobb dolog az életében"

Nincsenek ám nagy elvárások, ááá... :Đ

2012. ápr. 10. 19:16
 3/16 anonim ***** válasza:
Bűvöld el egy ötös helyesírás dolgozattal.
2012. ápr. 10. 19:16
 4/16 A kérdező kommentje:
van időm rá a tanulás mellett is, jó tanuló vagyok. normális kommenteket szeretnék.
2012. ápr. 10. 19:24
 5/16 anonim ***** válasza:
semmivel,minek ragaszkodsz hozzá,ha úgysem működik 15 éves vagy úgyis lesz még néhány kapcsolatod,amúgy teljesen normális válaszokat kaptál,ilyen kérdésre,milyen választ vársz?
2012. ápr. 10. 19:26
 6/16 A kérdező kommentje:
én csak egy egyszerű kérdést tettem fel hogy mivel lehetne jobb a kapcsolatunk. és nem értem miért irják hogy vigyek neki 5ös dolgozatot, jó tanuló vagyok, mért ne lehetne barátom ha a sulival minden oké.
2012. ápr. 10. 19:30
 7/16 anonim ***** válasza:
Lefeküdtél már vele?
2012. ápr. 10. 19:35
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani de a mondataid egymásnak homlok egyenest ellent mondanak, elég éretlen vagy de ez nem fikázás csak a korral járó élet tapasztalatlanság.

"Nem akarom, hogy ragaszkodjon hozzám de nagyon örüljön, hogy együtt vagyunk"

Na ez valahogy nem megy. Akinek örülünk ahhoz ragaszkodunk is. Minél jobban nem ragaszkodunk valakihez, annál kevésbé örülünk neki.

Szerintem valami mást akartál írni de nem találtad a megfelelő szót. Egy 17 éves sráctól ne várj nagy dolgokat, még ő is éretlen. Élvezd a kapcsolatot, ha meg nem megy abba kell hagyni. Lesz még pasi, nem ő az utolsó persze értem, hogy most ő a fontos.

Ne csak a külsőségekre építs, a lelki társ, a kellemes partnerség, a törődés is fontos. Egyébként nem direkt szar le csak fel sem merül benne a tudat mert neki így kényelmes. Attól még szerethet. Ha folyton ugrálsz a nyakán az nem segít, akkor tényleg lelép a női hisztit nagyon nem bírják a pasik.

2012. ápr. 10. 19:36
 9/16 A kérdező kommentje:
nem.. egyszer kérdezte hogy nem aludnék e majd vmikor nála mondtam h ha akarja:d , de azota nem volt téma és nem is aludtam nála
2012. ápr. 10. 19:37
 10/16 anonim ***** válasza:

Akkor lehet ez lehet a próbléma. Nyügözd le a punciddal. :) Dobd ki a cickód. Ez 100% , hogy be fog jönni. Na jó azért ne légy ribi. :)

Nem lehet, hogy csúnyán, vagy visszafogottaban öltözködsz? Amúgy szűz vagy még?

2012. ápr. 10. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!