Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a párod, csak mert eligénytelenedett?
Egy barátnőm kért meg, hogy írjam ki a kérdést. 8 éve vannak együtt.
A férjéről:
2 naponta fürdik, wc után nem mindig mos kezet, fogmosás is 2-3 naponta.
Dezodort nem használ, ha nem túl büdös a ruha amit már hordott, felhúzza újra, anélkül hogy kimosná.
Amikor találkozom vele az utcán, ezekből nem nagyon észlelek semmit. Csak annyit, hogy árad belőle a pia szag, és a fogai is elég rondák.
nem lehetne valahogy rávenni, hogy ápolja magát jobban?
kezdetnek csak meglebbenteném, hogy ha nem változtat, akkor szétköltözünk. 1 hónap próbaidő, ha ezek után sincs javulás, akkor agyő nagy ő :P
Én is kétnaponta fürdöm. WC után meg akkor mosok kezet, ha lehugyoztam... szal soha.
de a fogmosás az gáz, meg a piaszag is.
A ruha dolgot én is mondtam a barátnőmnek. Azt mondta, hogy a férje volt, hogy a mosógépből vette ki a pólót, vagy visszatette a szekrénybe, mintha tiszta lenne.
Sokszor aludtak külön, aztán 1-2 hétig minden oké volt.
Aztán megint visszaállt erre a dologra.
És a bnődnek nem volt gyanús h nem teregette ki az adott polót??? --bocs, de én tutira észre venném...
Akkor egy utolsó ultimátum a csávónak,vagy megváltozik,vagy hello.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!