Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez fog még hosszútávon működni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez fog még hosszútávon működni, vagy csak most megy?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 2009.dec hónapjában jöttem össze. Együtt voltunk idén áprilisig,aztán szakított velem azzal az indokkal, hogy ő még fiatal, szórakozni, barátokat szerezni akar, és nem a tulajdonom. Múlt hét vasárnap viszont találkoztunk, elmentünk inni egy koktélt, közben pedig beszélgettünk. Rájött, hogy nem is olyan jó, amit választott. Aztán most újra összejöttünk, és most jól megvagyunk. 1 hétig voltunk külön összesen. Szerintetek együtt fogunk mi maradni, vagy csak idő kérdése, hogy újra szakítsunk?
2012. ápr. 10. 10:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem más áll itt a háttérben. Elhagyott, hogy összeszedhessen egy jó kis AIDS vírust, mikor ez megtörtént újra összejött veled és megfertőzött téged is és teherbe is esett tőled. Tehát én azt mondom, hogy éces vagy és a bnőd is, ja meg terhes is. (ő terhes, te nem.) Remélem tudtam segíteni. Ja és nm.
2012. ápr. 10. 15:56
 12/15 A kérdező kommentje:

AIDS-em lenne??? Wááááá

Nem, nem sérti az önbecsülésem, szerinted, ha senki nem akarna kapcsolatot, illetve az emberek nem függenének a kapcsolatoktól, hol maradnának az emberi értékek?

Az a baj, hogy a mai világban ha valami romlik el, azt egyszerű gyáva módon eldobjuk, nem pedig dolgozunk a megoldáson.

Nálunk elkezdett ellaposodni a kapcsolat, egyre unalamasabbá vált, szóval romlott el. De tudjátok én nem az a könnyen feladós gyáva ember vagyok. Ha később kiderül, hogy mégsem jó így, akkor fájjon, állok elébe, de akkor úgy fog fájni, hogy tudom, hogy mindent megtettem, ami tőlem tellett...

A mosolygós smiley-t pedig kérem észrevenni, nem vagyok szánalmas, az a szánalmas aki mások felett ítélkezik, kedves válaszoló.

2012. ápr. 11. 12:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Arra, amit Te csinálsz, nem az a megfelelő kifejezés, hogy jajdejóneked, nem vagy gyáva, hanem az, hogy férfiatlan nyomiként viselkedsz jelenleg. Ha valami lapos, és nem jó, nem kell erőltetni, mert SOHA nem lesz már olyan, amilyen régen volt. Tolhatod még itt a sablon szöveget, hogy "jaj a mai világ" így meg úgy... A mai világnak az az előnye, hogy zökkenőmentesen kiléphetsz egy rossz vagy unalmas kapcsolatból (ami régen persze nem így ment), és nagyobb esélyed van megtalálni azt, aki igazán érdemes arra, hogy leéld vele az életed. De tőlem aztán sínylődhetsz, mint egyik papucs ismerősöm, aki szintén "meg akarta javítani" a kapcsolatát, aminek már semmi haszna nem volt, és mindenki látta már rajta kívül, hogy milyen értelmetlen, amit művel...:D

Az nem a Te "Igazid", akivel ellaposodik a kapcsolat, aztán csak úgy otthagy, majd visszatáncikál. Tudod miért szokás ilyenkor újrakezdeni? Nem, nem a szerelem miatt. Azért, mert furcsa érzés hosszú kapcsolat után egyedül lenni a megszokás miatt, meg persze bejön a félelem, hogy mi van ha nem talál mást, vagy esetleg rosszabbat talál csak. Hagyjuk már.:)

Amúgy jó, hogy pont nekem papolsz a romlott mai világról. Nekem az a véleményem, hogy a világból kezd kihalni a romantika. Ezt arra is értem, hogy soha fűvel-fával kefélnek, meg össze-vissza cserélgetik a párjukat...stb. Nagyon szép, hogy ez ellen szólsz, de a másik véglet (ez a "jaj javítgassuk a sz*r kapcsolatot" style) körülbelül ugyanannyira romantikátlan. Még nézni (vagyis olvasni) is fájdalmas. -.-

2012. ápr. 11. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Simán lehetsz AIDS-es. Figyelj! Nekem egy haverom járt így. Szakított vele a nője, közben csalta őt fűvel-fával meg a virággal és miután kiélte magát visszakönyörögte magát a sráchoz. Kibékültek, duktak stb. és kiderült, hogy a csaj AIDS-es. Persze a csávójának is továbbadta így most együtt járnak kezelésre... Szerintem csináltassatok egy AIDS-tesztet, sose lehet tudni.
2012. ápr. 11. 14:49
 15/15 A kérdező kommentje:

DE nem AIDS-es, hát egy hetet voltunk távol (akkor is kb 70 m-re egymástól), és őszinte embernek tartom, nem volt senkivel, és nem is igazán élhette ki magát délutános műszakos héten. Péntek, szombat volt bulizni, pénteken 1,5 óra volt (megvolt a baja is), szombaton pedig sacc/kb 10 percet. Kizártnak tartom már csak a lehetőség hiánya miatt is.

Nem, nem akartam szentbeszédet tartani, de attól, hogy neked nem jött be, másnak még lehet jó az újrakezdés. Nem sínylődök most sem, egyedül sem éreztem rosszul magam, és nem vergődtem a kapcsolatért sem, egyszerűen csak adtam még egy esélyt a dolognak. Ez nem tudom miért ilyen zavaró. Csak az a baj, hogy te ezt nem fogod megérteni, mert hülye vagy hozzá. Nem mellesleg nem ismered a személyes részét a dolognak, így hát... Ő már szerdán beszélni akart velem, csak félt, mivel én a legelején kijelentettem, hogy csak egyszer szakítok, nálam nincs második esély.

2012. ápr. 12. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!