Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fog még hosszútávon működni, vagy csak most megy?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 2009.dec hónapjában jöttem össze. Együtt voltunk idén áprilisig,aztán szakított velem azzal az indokkal, hogy ő még fiatal, szórakozni, barátokat szerezni akar, és nem a tulajdonom. Múlt hét vasárnap viszont találkoztunk, elmentünk inni egy koktélt, közben pedig beszélgettünk. Rájött, hogy nem is olyan jó, amit választott. Aztán most újra összejöttünk, és most jól megvagyunk. 1 hétig voltunk külön összesen. Szerintetek együtt fogunk mi maradni, vagy csak idő kérdése, hogy újra szakítsunk?
idő kérdése h újra szakítsatok...ha már most megfordult ez a fejében, később is megfog...lehet hogy most csak egy ilyen fellángolás volt Nála, de ez később is elő fog jönni csak idő kérdése...
L22
2012. ápr. 10. 10:48
2/15 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy ő 20, én 25 vagyok.
2012. ápr. 10. 10:55
3/15 A kérdező kommentje:
Hát azt megbeszéltünk, hogy mivel én nem szeretek bulizni járni, inkább csak vegetálok, így 1-2 havonta 1-2X megyünk el. Előtte egyáltalán nem jártunk.
2012. ápr. 10. 10:57
4/15 anonim válasza:
Tökre az van nálunk is,mi is 2009 decemberében jöttünk össze,és idén márciusig voltunk egy pár,ő is élni szeretne,de ő nem mondta ki ezt nyíltan,de már van más pasija,ha igaz amit mond,elhatároztam,hogy hívom,erre felhívott,hogy beszélni akart velem,hiányzok neki,és lenne a kedvem találkozni vele a héten....XD mi még vagyis én nem tudom,hogy újra össze akar velem jönni vagy csak barátként tekint rám majd kiderül,de neked szerencséd volt:) grat
2012. ápr. 10. 11:06
5/15 A kérdező kommentje:
Neki nem volt másik kanja, inkább én kértem más lánytól már randit, most azon dolgozom, hogy sértődés nélkül le tudjam azt mondani :) Ő már előző hét közepén hívni akart, de nem mert. Legalábbis ezt mondta.
2012. ápr. 10. 11:18
6/15 anonim válasza:
vagy van neki vagy nincs,azt mond amit akar,de már hívott és ez haladás nála,én nem kerestem másik lányt,mindegyikben olyat néztem mint ő volt,szal nagyon nehéz:D
2012. ápr. 10. 11:20
7/15 anonim válasza:
nálunk is volt az évek folyamán hogy nálam előjött ez a "élni akarok" fellángolás...ezalatt CSAK a szórakozást értem nem a pasizást...hisz elég fiatal voltam mikor összejöttünk (17) de Ő meg inkább nyugisabb mert ki élte magát...de én ahelyett hogy szakítottam vna Vele, leültettem és elmondtam Neki hogy mi zavar engem, min kéne változtatni, és azt mondta hogy rajta lesz...sokat vártam de nem történt semmi, most megint leültem Vele beszélni, csak annyi különbséggel hogy mellé tettem hogy nem fogok megint éveket várni...úgy látszik ez volt a kulcs mondat, mert rájött hogy elveszíthet és most tényleg változtatott rajta!! Mélyre tette a lustaságát és most többet mozdulunk ki. Nekem nem szószerint a buli kellett, hanem hogy kimozduljunk mászkáljunk, éljünk közösségi életet, ne csak a 4 fal között legyünk..
2012. ápr. 10. 11:31
8/15 A kérdező kommentje:
Mi is többet mozdulunk ki... De mi ezelőtt is kimozdultunk, vagy csak én hittem azt? :D
Mind1, lesz@rom, lesz ami lesz. Már komolyan nincs erőm a nők hülyeségeivel foglalkozni!:) Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 10. 12:23
9/15 anonim válasza:
szerintem ez nem a nők "hülyesége"...a ffiaknál is van ilyen, de ha neked ez hülyeség akkor sztem hagyd a fenébe az egészet...ilyen hozzáállással....hát gáz vagy öcsém már bocs...
2012. ápr. 10. 12:50
10/15 anonim válasza:
Bocsáss meg, de ez annyira szánalmas, hogy el sem tudom mondani. Soha az életben nem fog már működni. Szerinted ha igazán szeretne, akkor eszébe jutna ezzel az oltári sz*r klisé indokkal szakítani?
Egyszerűen nem bírtok elszakadni a megszokás miatt. Rettenetes látni, hogy egy férfi ennyire kapcsolatfüggő legyen... Komolyan azt hiszed, hogy ez még működni fog? Nem sérti a férfi önbecsülésed, hogy ilyen szöveggel dobott?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!