Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kamuzzátok az fiúk, hogy a barátnőtök a legszebb számotokra?
miközben ribancokra veritek a háta mögött???
nem éreztek egy kis bűntudatot véletlenül??
Azért harapott így rá a témára, mert már a kérdéses is támadó, ráadásul egy kalap alá veszel minden férfit, pedig nem egyformák (ezt te is beláttad az egyik kommentben)
Azért kattintanak a kérdésre, hogy választ adjanak és segítséget, de tudod naponta szembesülnek a mérges lányokkal, akik az összes férfin próbálják a dühüket letölteni. Pedig te csak a párodra vagy mérges. Ráadásul ezek miatt a nézetek miatt vannak lenézve és elkönyvelve az amúgy rendes pasik, és elhiszem, hogy ők sem repesnek ettől.
85%
már leírtam. zavar,hogy egy senki kis szopó.s ribanc fel tudja hívni a figyelmét és egy intim dolgot irányít felé és lealacsonyítónak érzem ezt magamra nézve. hogy egy olyan nőt aki mindennap másik férfival dug..na annak egy ilyen dolgot képes szentelni, vagy hogy fogalmazzak. és zavar,hogy a páromnak ez tetszik meg maga a nő is. váá. ha éreznétek mit érzek nem bántanátok,hogy hülye vagyok.
85%
szerintem még mindig a férfiak 100000ból 1 max aki nem ilyen, amit megfogalmaztam. az az egy meg kitudja hol van(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!