Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kamuzzátok az fiúk, hogy a barátnőtök a legszebb számotokra?
miközben ribancokra veritek a háta mögött???
nem éreztek egy kis bűntudatot véletlenül??
68%
csak az sem mindegy,hogy a pasiknak a szerető lány fogalom nem az aminek lennie kellene, hanem egy otthoni szajha.
85%
tudom direkt azért hasonlítottam én is ahhoz :)
elain
apád is egy igazi férfi akkor, ahelyett,hogy anyáddal csinálná. :D gondolom nem külön laktok 200kmre egymástól.
deszégyen. váá.
:D
tudod mit? ELTE-s pasikkal fogok ismerkedni :)
MORE
elmentem hugyozni meg szarni, erre 10 oldalt írtatok, mivan veletek?XD
81%
ne görcsölj már.
Arra a kérdésedre,miért jó akkor nekik a műélvezés: mert ott nem törődnek a lánnyal. Ott lényegtelen, hogy jó-e neki. Ott nézik a nagy melleit, a p*nciját, magát az aktust,hallgatják a lihegést, a nyögést, ez mind mind beindító dolog egy pasi számára, hiszen magát a szexet nem csak átélni, de nézni is izgalmas.
Mikor viszont a párjukkal vannak, akkor érdekli őket, hogy a lány élvezi-e, odafigyelnek rá,örömet akarnak okozni. Tényleg az hiányzik, ahogy azokhoz a lányokhoz viszonyulnak? Hiszen ők csak segédeszközök. Annak meg, hogy esetleg kiveri ha nem vagy vele, örülj neki. Veled majd tovább bírja ;-)
72%
ha neked fél óra a wczés. sajnálom, legközelebb szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!