Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak hülyét csinálok magamból?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok együtt egy sráccal (19) akit egy éve ismerek de csak kb 5 hónapja fordult komolyabbra a dolog kettőnk között! de azt nem értem benne hogy mikor velem van (pl sétálunk az utcán jól elbeszélgetünk) azután mindig találkozunk valamelyik haverjával! és bárki is az mindig jobban örül neki mint nekem szokott mikor először meglát! és bárkiről legyen szó mindig elkezd vele beszélgetni de vagy negyed órán keresztül és mintha megszünne a világ és ott se lennék! képes úgy beszélgetni velük hogy közbe rám se néz hozzám se ér (még a kezem is elengedi olyankor) ! és ha próbálok bekapcsolódni a beszélgetésbe nekem 2 szóval reagál azt dumál tovább neki! -.-" múltkor is találkoztunk valakivel majd utána bejelenti nekem hogy ezt a gyereket ki nem állhatja amúgy -.-" most mi ez már? ha elmegyünk együtt bulizni akkor is zömmében inkább a haverjaival van mint velem! vagy ha én viszem társaságba akkor az én haverjaimmal van -.-" feltalálom magam mert mindig elbeszélgetek valakivel... de most ennyire nem kívánná a társaságom? ez nekem nagyon fúrcsa mert az előző barátommal (2 éve) a megismerkedésünktől fogva kerestük egymás társaságát és nálunk fordítva volt mikor a haverjaival volt vagy én az enyémekkel és találkoztunk akkor volt ez a kizártuk a külvilágot feeling... mindig kerestük egymás társaságát és tudtam hogy ő is nagyon szeret velem lenni! és a mostani barátomnál ez annyira elszomorít! miért lehet ez ? ( de ha szexelünk akkor meg olyan figyelmes hogy én nem is hittem volna hogy egy fiú ennyire figyelmes lehet! figyelmes,semmit nem erőltet de mégis határozott, olyankor hihetetlenül figyel rám hogy jó legyen nekem stb... és sokszor ezt a fajta hozzáállást hiányolom a kapcsolatunk más területeiről is! )

L/19

2012. ápr. 9. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem úgy néz ki, hogy ez jól működő kapcsolat. Legalábbis Te nem kapod meg amit elvársz. Próbáld megbeszélni vele, ha nem tud változni akkor lépj tovább
2012. ápr. 9. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Az hogy a szexben figyelmes,egy dolog.De ha azt érzed nem figyel rád egyébként,és ennek jeleit is adja,akkor én nem gondolkoznék ezen sokat,hogy lépjek-e.
2012. ápr. 9. 20:51
 3/7 A kérdező kommentje:
gondolkodtam már rajta hogy megmondom neki! egyszer el is kezdtem majd hirtelen a felvezetőszöveg után abbahagytam a gondolatot mert belegondoltam hogy úúúr most kb azt akarom neki elmondani hogy "légyszives szeressél már velem lenni és legyek már fonosabb Neked" azt annyit mondtam neki hogy hülye voltam hogy belekeztem mert ez nem olyan dolog amit mondani kell és ha magadtól nem érzed így én nem fogom mondani! aztán próbálta kitalálni mi lehet az de igazából nyitva maradt ez a kérdés! de most ez szerintetek nem gáz ha ezt elmondom neki? :O mert azért egy kicsit tényleg gáz hogy ezt mondani kell neki -.-" vagy megbeszéljem vele ?
2012. ápr. 9. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
nem gáz. Az a legtisztább ha megbeszélitek
2012. ápr. 9. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
wow... én is tök ugyanezt érzem amikor a barátnőmmel ilyesm i dolgot meg kéne beszélni ... nehogy már én adjak tanácsot a lelki és érzelmi világába... már így is eléggé én dominálok sajnos de az bebaszna ha ezt is én mondanám meg kb mintha magamnak terveznék 1 csajt akivel lehetek nah m1 ez az én gondom :) szerintem te is csináld ezt vele. teljesen ignoráld és amikor bármire is rákérdezd vágd sértődötten a képébe. ha jól játszod a sértődöttet (azér nem kell túl játszani) és ha tényleg szeret látni fogja hogy többet kell törődnie veled ha esetleg valami más baja van (szégyel téged bár nem tom miért) mondani fogja ha nem szeret leszarja és léphetsz is tovább
2012. ápr. 11. 20:26
 6/7 anonim válasza:

jaja, a kommunikáció a lényeg, lehet észeresem veszi magát hogy ez téged zavar, jobb ha elmondod neki..

érdekes egy szituáció...

majd utána ird meg mit reagált!:)

2012. ápr. 11. 20:30
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! holnap beszélek vele :D akkor majd megírom mi volt! :) kíváncsi leszek mit fog mondani :)
2012. ápr. 14. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!