Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyét csinálok magamból ha egy képeslapküldön keresztül az ő nevében magamnak küldök egy képeslapot?
Hát én nagyon nevettem mikor elolvastam a kérdésedet...ekkora butaságot :D:D!
Szerintem hagyd, 2 hónap nem valami sok idő, simán tovább tudsz lépni.
Tudom h hülye ötlet... de aniyra fáj h így viselkedik velem,mint akit nem is ismer... :( Én azalatt a 2 hónap alatt totál belezugtam,ő meg csak arra játszott h lefeküdjek vele... Mert miután megtörtént,akkor még pár napot együtt voltunk és 1 hülye indokkal szakított velem, MIkor kértem h nem lehetne megbeszélni akkor azt mondta de,igen. De csak msn-n keresztül volt hajlandó beszélni személyesen nem,és ott is csak bunkózott,azt mondta azért mert ezt érdemlem...Egy 26 éves pasitól többet vártam volna...
próbálom magam tultenni a dolgon,de olyan nehéz így h nem kapok választ a kérdéseimre. Akkor legalább mondta volna meg h csak arra kellek... :( még az is jobb lett volna...
Tényleg hülye ötlet volt ez a képeslapküldés...
Ne haragudj, de nekem a kérdésről az jutott eszembe, amikor Mr. Bean karácsonyra kepeslapot kuld magának úgy, hogy bedobja az ajtaján kivülről, becsukja az ajtót majd meglepődik, hogy van a földön egy képeslao, mintha nem maganak küldte volna :D !
Ha bunkózik akkor hamarabb elfelejted, van
...van egy csomo rendes srác, kezdj egy új kapcsolatot!
(bocs elöbb véletlenül elkuldtem elejét)
én már csináltam ezt. Kapott értesítést ha címzett megnézte a képeslapot :) azaz én,és végül is írt h nem is emlékezett rá h küldött,meg elkezdtünk újból dumálgatni és azóta is együtt vagyunk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!