Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk miért mondjátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért mondjátok, hogy nektek a "természetes lányok" tetszenek, miközben a műnőket bámuljátok és favorizáljátok?

Figyelt kérdés
A facebookon pl. Zimány Linda és egyéb "műnők, celebek" oldala tele van fiúk/ffiak bejegyzésével, hogy "Hű de szép vagy, igazi természetes szépség!" miért mondjátok ezt rájuk, mikor ők ponthogy nem azok!

2012. ápr. 9. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

Ne általánosíts!

Én nem ilyen vagyok, direkt kerülöm is az ilyen műnőket.

Egyébként sem bírom, ha valaki agyon van sminkelve vagy műmellei vannak.

Én a természetes szépség híve vagyok, nem kell nagy mell sem nagy fenék, ahhoz hogy szép leegyen nekem egy lány.

Elég ha arcra és jellemre meg fog a lénye és nincs túlzottan elhízva.

22/F

2012. ápr. 9. 18:32
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Nekem spec. Zimány Linda nem tetszik, de Sári Évivel már meg lennék elégedve:D

Valóban nem szépek, de nagyon mutatósak, kívánatosak!

Minden Férfi megnézi az ilyen Nöket, nincs is ezzel semmi gon, hiszen Ti Nök is sokat fantáziáltok különbözö adoniszokról.... vagy csak a Férfiak lennének ilyenek?

Gyermekeim anyjaként biztosan egy természetes, egyszerü Nöt választanák, de belógatnám a kukacom pár ilyen muatósba is.

2012. ápr. 9. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:
24%
Én a műnőket szeretem, de mondjuk nem szoktam sem őket és sem másokat favorizálni, meg dícsérgetni, hanem inkább megmutatom nekik, hogy b@szik a csapos.
2012. ápr. 9. 18:50
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem ezt a 'műnős' csúfolódást miért mert megműtetti a mellét meg a száját szebb akar lenni és szebb is ettől lenne műnő Zimány Metzker Kustánczi Voksán Lévai hát nem hinném..
2012. ápr. 9. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!