Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kapcsolatban van ilyen?
Figyelt kérdés
amikor összejöttünk a barátommal,annyira odafigyelő volt rám , szebb sms-ket küldött, romantikusabb volt . most olyan fél év után meg már abszolut nem ilyen , mintha már ugymond "megszokott volna " . kicsit hiányoznak azok a dolgok amik régebben voltak/ amiket régebben szokott mondani. ha elkezdek vele erről beszélgetni ,akkor válasz h ne kezdjem már megint . h lehetne ezeket a dolgokat visszahozni ?2012. ápr. 9. 16:07
1/8 anonim válasza:
Sehogy. Kel keresni valakit aki nem csak azért van veled.
2/8 anonim válasza:
Igen, ez ilyen. Noj fel es fogadd el!
4/8 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret. Nekem is volt ilyen erzesem, hogy mar semmi sem olyan, mint regen. Es elmondtam neki, hogy milyen furan erzem magam emiatt, o meg nem ertette, hogy mi a problemam, de vegul el is erzekenyultem es akkor arolelt es azt mondta, hogy ne butaskodjak, mert o jobban szeret, mint barmikor es ez az erzes nemhogy gyengulne, hanem egyre erosebb es persze ettol annyira feldobodtam, hogy tudjatok mi lett a vege...:D:D:D...egy kiados szeretkezes
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2012. ápr. 9. 16:24
6/8 anonim válasza:
Mindenképp beszélj vele.Minimális esély van rá,hogy már nem szeret(bocs,az őszinteségért),de reménykedjünk benne,hogy ez a helyzet nem áll fenn.26n
7/8 anonim válasza:
Ez így szokott lenni. De ha elkezded kihisztizni, a végén tényleg megölöd a kapcsolatot.
8/8 anonim válasza:
Mi 5éve vagyunk együtt a barátommal és tény,hogy nálunk is megszűntek a nyálas sms-ek meg hasonlók,de minden más sokkal jobb lett,elmélyültebbnek érzem a dolgot,nem olyan felszínesnek,mint régebben. Viszont ha nálatok ez komolyabb,akkor beszélni kell róla,de ha nem tudtok,akkor cselekedned kell:kezdeményezd te a romantikát, írj te kedves smseket, hátha felveszi a fonalat és ha ez sem segít,akkor még mindig elgondolkodhatsz a kapcsolatotok értelmén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!