Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek szerelmes egy "rosszlányba"?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 13:13
2/10 anonim válasza:
felejtsd el..csak tönkretesz...tapasztalatból beszélek...
3/10 anonim válasza:
rosszlány=ribanc?
vagy kábítószerezik, iszik stb...
4/10 A kérdező kommentje:
Ő nem a "tipikus példa" a rosszlányokra. van benne valami.
2012. ápr. 9. 13:36
5/10 anonim válasza:
ja..mindíg azt hisszük, hogy van bennük valami. aztán kiderül, hogy mégis: a nagy semmi
6/10 anonim válasza:
az ilyen nagyon megtudja játszani magát (az elején), azt is elhiszed neki, hogy még szűz...és olyannak is néz ki :D
aztán telik-múlik az idő...jön valaki aki többet igér neki mint amit te adsz (elsősorban pénz) és úgy ott hagy azt se mondja szevasz...
vigyázz...ne szeress bele ha megtudod állni
7/10 anonim válasza:
Mármint qrvába? Ahogy mondod, van benne valami... a f*szod, ha fizetsz. És tényleg ennyi. Az agyad úgy van "huzalozva", hogy ha eleget dugsz valakivel, akkor beleszeretsz. A csajból viszont a sok kliens már régen kiölte ezt az ösztönt, szóval esélytelen a dolog.
9/10 anonim válasza:
nem hiszem el de most lesz köztem és egy BAD GIRL között valami, de nem élem bele magam, mert ha rágörcsölsz kudarcot vallasz majd!
Egy NICE GUY F18
10/10 anonim válasza:
Én beleszerettem sajnos és most sem tudom kiverni a fejemből.Az az igazi hazudós megcsalós rosszlány aki elhitetett velem dolgokat mert vak voltam.Iszonyatosan jó volt az ágyban.Soha többet nem leszek ennyire hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!