Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egészen addig jól kijövök bármelyik lánnyal, amíg el nem határozom, hogy kell nekem? Onnantól fogva nagyon gáz fokozatba kapcsolok, és akkor még finoman fogalmaztam.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 23:38
1/8 anonim válasza:
mert nagyon arra figyelsz h tetszél neki:D
próbálj erre nem gondolni,bár nem lesz könnyű
3/8 anonim válasza:
Amíg eldöntöd mi legyen hallgass egy kis Nightwisht:
4/8 A kérdező kommentje:
1: De ha próbálok eszerint viselkedni, akkor neki sem esik le, hogy tetszik nekem.
2: Nem lehet, hanem tuti!
3: Szeretem a Nightwish-t :)!
2012. ápr. 8. 23:43
5/8 anonim válasza:
Én lány vagyok és velem meg mindig az van,hogy tetszünk egymásnak egy pasival, majd mikor eldöntöm,hogy nekem több kell és kötődni kezdek hozzá akkor ő meg távolodni kezd. :S ezthogy?? L/17
6/8 A kérdező kommentje:
Valszószínüleg kifogtál pár olyat, aki azzal is előszeretettel elhiteti, hogy tetszik neki, akinél nem ez e helyzet. Sok ilyen haverom van, jobban is járnak ezzel a hozzáállással mint én...
2012. ápr. 8. 23:50
7/8 A kérdező kommentje:
Esetleg egy két beszámolót sorstársakról, akik túltették magukat ezen. Illetve lányok, ti mit kezdenétek egy fiúval, aki elég helyes egy darabig, aztán hirtelen nagyon furán kezd viselkedni (persze csak a közeletekben). Elmenne a kedvetek, vagy bátorító jelekkel halmoznátok el, tudván miről is van szó?
2012. ápr. 8. 23:58
8/8 anonim válasza:
"Elmenne a kedvetek, vagy bátorító jelekkel halmoznátok el, tudván miről is van szó?"
Ez attól függ, hogy viszont tetszik-e a srác. Ha tetszel a lánynak, nem fogja zavarni a közeledésed, még ha te úgy is érzed, hogy csak bénázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!