Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy olyan fiúval, aki külsőre nem igazán tetszik viszont amúgy meg mindent bírtok benne? (leheht kicsit hülyén fogalmaztam, de azért remélem érthető a lényege. )
persze:)
énis a volt barátommal úgy jöttem össze hogy nem tetszett külsőleg annyira de belsőleg tökéletes volt:)
imádtam:)
de sajnos megváltozott belsőleg.ami a legrosszabb volt.kifordult önmagából és ezek után lett vége..még mindig bánom hogy nem maradt az az ember akit megszerettem.
19/L
őőő..félre értés ne essék, én egy 14/F vagyok :D
amúgy köszi az eddigi válaszokat (sokat dobnak az önbizalmamon) :D
persze!egyetértek az előttem válaszolókkal! Ha a srác belsője tetszik, akkor külsőleg is meg fogod szeretni:)
A volt barátom átlagosan nézett ki..mondhatnám nem volt valami helyes srác..de amikor többet beszélgettünk és közelebb kerültünk egymáshoz , akkor nagyon megkedveltem és ezáltal számomra (külsőleg is) ő volt az álompasi...4-5 hónap után kimutatta a foga fehérjét....azt akarta, hogy ilyennek lássam.. olyannak mutatta magát, amilyennek tudta hogy szeretném őt látni....és utána teljesen megváltozott..belekötött a barátaimba, ami addig közös volt bennünk, kiderült, hogy csak nekem fontos....hasonló, mint a 20:44-es válaszoló esete..
De hajrá, nem minden srác ilyen tapló, mint akit én kifogtam :S! sok sikert!
az utolsó válaszoló vagyok..bocsi, csak most vettem észre, hogy srác vagy..de a válaszom ugyanaz lenne :)
a csaj hány éves volt ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!