Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire felfoghatatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocsai Réka kérdése:

Tényleg ennyire felfoghatatlan, hogy nem estem még szerelembe és, hogy annyira nem is vágyódom utána?

Figyelt kérdés
18 évesen az én koromban már szinte mindenki volt szerelemes. Nagyon sok fiú barátom van szerencsére, de kevesebben akikben tényleg megbízom. A legjobb barátnőm nagyon szép lány, neki már vagy 3 hosszabb kapcsolata volt és nem értette én miért nem akarom, hogy barátom legyen vagyis, ahogy ő fogalmazott "megengedni egy fiúnak, hogy felszedjen". Tetszem a fiúknak, bár jelenleg ez most nem érdekel, pedig volt olyan, hogy a lányok már szinte rugdostak, hogy fogadjam el a meghívását 1-2 jelentkezőnek. Erre én inkább szépen visszautasítottam. Semmi okom sincs rá, de valami okból amint megkedvelnék valakit sípol a bennem lévő jelző, hogy meneküljek... Mégis mi van velem szerintetek?
2012. ápr. 8. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hehe, üdv a klubban :P

én is gondolkozom egy ideje az okán, és ezekre jutottam:

- nem vagyok még elég érett egy kapcsolathoz

- nem szeretem a kötöttségeket

- nem találkoztam még olyannak, aki kívül-belül igazán megfogott volna

- inkább kétszer átgondolom a dolgokat, mint egyszer se és tudatosan döntök

konklúzió: aggodalomra abszolút semmi okod. :) a leírt okokból ha akár egyik is igaz rád, akkor nincs min paráznod, ez változik, nem örök állapot. :) és azzal sincs semmi baj, hogy nem adod könnyen magad, hidd el, később ebből akár profitálhatsz is. :)

2012. ápr. 8. 20:58
 12/13 A kérdező kommentje:

Nyx Nightwalker, nem is arról van szó, hogy várom az igazit, de persze ha létezik és egy nap kopogtat remélem őt nem fogom kirugdosni az ajtómon :D Jó lenne biztos, ha lenne valakim, de ahhoz nekem éreznem kell valamit a másik iránt! Köszönöm!

Kedves 20:53mas, nem hinném h erről van szó, nem fordult elő még ilyen, 100%-ig a pasikra bukom! De köszi :)

Legalább van hasonló gondolkodású, ez megnyugtató! :)

2012. ápr. 8. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet aszexuális vagy?
2012. ápr. 8. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!