Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire felfoghatatlan, hogy nem estem még szerelembe és, hogy annyira nem is vágyódom utána?
hehe, üdv a klubban :P
én is gondolkozom egy ideje az okán, és ezekre jutottam:
- nem vagyok még elég érett egy kapcsolathoz
- nem szeretem a kötöttségeket
- nem találkoztam még olyannak, aki kívül-belül igazán megfogott volna
- inkább kétszer átgondolom a dolgokat, mint egyszer se és tudatosan döntök
konklúzió: aggodalomra abszolút semmi okod. :) a leírt okokból ha akár egyik is igaz rád, akkor nincs min paráznod, ez változik, nem örök állapot. :) és azzal sincs semmi baj, hogy nem adod könnyen magad, hidd el, később ebből akár profitálhatsz is. :)
Nyx Nightwalker, nem is arról van szó, hogy várom az igazit, de persze ha létezik és egy nap kopogtat remélem őt nem fogom kirugdosni az ajtómon :D Jó lenne biztos, ha lenne valakim, de ahhoz nekem éreznem kell valamit a másik iránt! Köszönöm!
Kedves 20:53mas, nem hinném h erről van szó, nem fordult elő még ilyen, 100%-ig a pasikra bukom! De köszi :)
Legalább van hasonló gondolkodású, ez megnyugtató! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!