Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül jobb neki, mint kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A barátom eléggé különc, nagyon kevés ember viseli el, de én szeretem, 8 hónapja vagyunk együtt. Ő 35 éves sok barátnője volt, de még soha nem volt szerelmes,azért felém mutat valamit, de nincs annyira megőrülve, ezt már a kapcsolat elején mondta, hogy ez lesz, ő nem tudja kimutatni az érzéseit... A legjobban egyedül szeret lenni, a leghosszabb kapcsolata előttem fél év volt. Most előállt azzal, hogy megint azon gondolkodik, hogy ő egyedül szeretne lenni, sokkal jobb úgy az élet, "nem kell kerülgetni senkit", neki nincs rá szüksége, hogy szeressék stb, de azt is mondta, hogy még nem akar szakítani, várjunk még, mert eddig neki velem a legjobb, de nagyon afelé hajlik, hogy ne negyen barátnője, max alkalmi kapcsolatai..sztetek mit csináljak?? Nagyon rosszul esett :(
2012. ápr. 8. 13:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszi a tippet! :) egyelőre ezt meghagyom utolsó lehetősgnek :)

a több szex is jó ötlet amúgy

2012. ápr. 8. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!